Bărbat de 60 de ani, omorât de un tren InterRegio în zona fostului FNC
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat de 60 de ani, omorât de un tren InterRegio în zona fostului FNC
Bărbat de 60 de ani, omorât de un tren InterRegio în zona fostului FNC
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat, de aproximativ 60 de ani, a fost omorât de tren ieri dimineață, în jurul orei 9.00. Tragicul eveniment a avut loc în zona fostului combinat de furaje și nutrețuri combinate (FNC) din Focșani. La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de la ambulanță, care a constatat că bărbatul avea leziuni incompatibile cu viața.
Potrivit subcomisarului Mihai Tumurică, din cadrul Poliției Transporturi Feroviare, locomotiva trenului l-a acroșat pe bărbat și a târât trupul acestuia pe o distanță de aproximativ 30 de metri. „A fost surprins și accidentat la intrarea în stația CF Focșani, dinspre partea cu Râmnicul Sărat. A încercat să traverseze nefiind atent și a fost surprins de către locomotiva trenului InterRegio 10.661 ce se deplasa spre Iași. Victima are în jur de 58-60 ani, are cam 1.60 cm înălțime. Pare a fi localnic. A fost văzut cam la interval de două zile de cei care stau în zonă, cum traversa spre strada Cotești. Nu s-a aruncat în mod intenționat. Efectiv a forțat trecerea căii ferate, în momentul în care a fost surprins de semnalul sonor al locomotivei. A fost un accident. A fost găsită asupra sa o sacoșă de rafie, în care culegea frunze de viță de vie și flori de soc. În urma acestui eveniment, trenul a avut întârziere de aproximativ o oră. Victima a fost lovită frontal și târâtă pe o distanță de aproximativ 30 de metri, pe toată suprafața podului respectiv. A fost agățat cu partea dreaptă a locomotivei, din capătul înspre Râmnicul Sărat și a ajuns tocmai în capătul celălalt înspre Focșani”, ne-a precizat subcomisar Mihai Tumurică, din cadrul Poliției Transporturi Feroviare. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL48
27
29
23
8
20

Extragerea noroc:  9193232

Harta Focsani
   

Actualitatea

Coadă la Serviciul de Pașapoarte; au fost depuse aproape 2.000 de cereri în două săptămâni
Vrâncenii plecaţi la muncă peste hotare au făcut şi anul acesta cozi la Serviciul Paşapoarte. În aproximativ două spăptămâni, au fost depuse aproape 2000 de solicitări, cele mai multe fiind pentru eliberarea paşapoartelor electronice.

POZA ZILEI

S-a întors canicula

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost