Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a încercat să violeze o copilă de 10 ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a încercat să violeze o copilă de 10 ani
Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a încercat să violeze o copilă de 10 ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Un bărbat de 60 de ani, dintr-o comună de pe Valea Milcovului, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru că a „poftit” la o copilă de 10 ani. El a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol.
    Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, măsura fiindu-i menținută în ședința de judecată din 3 ianuarie a.c. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului N(...) Nelu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol (...) menţine măsura arestării preventive a inculpatului N(...) Nelu dispusă prin Încheierea din data de 7.12.2017, pronunţată de Judecătoria Focşani (...), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (...)”, se arată în hotărârea instanței.
    În rechizitoriu se arată că inculpatul a încercat să violeze fetița în cursul lunii octombrie anul trecut. Inculpatul și familia fetei sunt vecini, locuințele lor fiind despărțite de un gard. Într-una din zile, fetița se juca în curtea locuinței inculpatului cu nepoatele acestuia. La un moment dat, fata vecinilor a rămas singură cu inculpatul într-o cameră. Acesta a tras zăvorul la ușă, și-a dat jos pantalonii și s-a îndreptat către fetița de 10 ani. A împins-o pe pat, după cum se precizează în rechizitoriu, i-a dat jos pantalonii și lenjeria intimă, a întins-o și pe ea pe pat, apoi s-a așezat peste ea, încercând să întrețină cu aceasta raporturi sexuale. Când fata a simțit durere a început să plângă și să-l întrebe pe inculpat ce vrea să facă, moment în care el i-a pus mâna la gură și s-a oprit din încercarea sa. Totodată, i-a cerut fetiței să nu spună nimănui despre ele întâmplate, amenințând-o că în caz contrar o va omorî. Imediat ce a scăpat din mâinile lui, fetița s-a îmbrăcat și a fugit acasă. În aceeași zi, inculpatul și fetița s-au întâlnit din nou, de această dată acasă la copilă, iar într-un moment în care au rămas singuri, i-a cerut acesteia „să-i arate păsărica”. Fata s-a dus imediat la bunica sa și i-a spus acesteia că vecinul, care putea să-i fie bunic, i-a vorbit urât.
    Bărbatul nu s-a oprit aici. A doua zi, el a revenit la locuința fetiței, iar când a rămas singur cu aceasta i-a cerut din nou să-i arate organul sexual, timp în care el și-a  dat pantalonii jos. Fata a plecat din încăpere și i-a povestit bunicului său cele petrecute. Apoi, la începutul lunii decembrie, copila a povestit unei rude tot ce i s-a întâmplat, iar aceasta a transmis părinților fetei cele discutate cu minora. Părinții au sesizat poliția. Bărbatul a fost imediat reținut de polițiști și prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, primind mandat, care a și fost prelungit.
    Audiat de procurori, inculpatul a recunoscut fapta.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

Serviciu de permanenţă la sediul primăriilor din cauza CODULUI PORTOCALIU de viscol
    Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri, 17 ianuarie a.c., o avertizare meteorologică – COD PORTOCALIU, valabilă şi pentru judeţul Vrancea, în intervalul 17 ianuarie, ora 18.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, conform căreia vremea se va înrăutăţi considerabil.

POZA ZILEI

Puțină zăpadă

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost