Bărbat căutat de autorităţile italiene pentru furturi, găsit la Suraia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat căutat de autorităţile italiene pentru furturi, găsit la Suraia
Bărbat căutat de autorităţile italiene pentru furturi, găsit la Suraia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 38 de ani, din Suraia, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a fost identificat la finele săptămânii trecute de poliţiştii de la postul de poliţie din comună. Bărbatul, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt, fapte comise pe teritoriul Italiei, a fost predat politiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, care l-au dus la Curtea de Apel Galaţi. Magistraţii gălățeni au dispus arestarea provizorie a surăianului pentru o perioadă de 15 zile, urmând ca pe data de 28 martie să fie continuată procedura de executare a mandatului european de arestare, mandat ce ar fi fost emis anul trecut.
Bărbatul le-a cerut magistraţilor gălăţeni să dispună măsura arestului la domiciliu, dar cererea i-a fost respinsă. El a avut la dispoziţie 24 de ore să conteste soluţia dată de magistraţii gălăteni. “În baza dispoziţiilor art.101 alin.5 lit. a) din Legea nr.302/2004, privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, dispune arestarea provizorie a persoanei solicitate C(...) Mitu – reţinut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, pe o durată de 15 (cincisprezece) zile, cu începere de la data de 16.03.2018 şi până la data 30.03.2018, inclusiv, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele său de către autorităţile judiciare italiene, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Pordenone - Italia. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de persoana solicitată C(...) Mitu privind luarea măsurii arestului la domiciliu. Dispune emiterea mandatului de arestare provizorie pe numele persoanei solicitate. Administraţia locului de deţinere, respectiv Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea, va primi şi reţine persoana solicitată C(...) Mitu. (...) se vor solicita de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi mandatele europene de arestare, hotărârile de condamnare în baza căror au fost emise cu menţiunea rămânerii definitive şi a perioadelor eventual executate şi traducerea acestora în limba română. (...) stabileşte termen pentru continuarea procedurii de executare a mandatului european la data de 28.03.2018 cu citarea persoanei solicitate. Cu drept de contestaţie în termen de 24 ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 16.03.2018”, se arată în hotărârea instanţei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost