Bărbat arestat preventiv după ce a furat telefoane mobile, aparatură electronică și băuturi alcoolice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat arestat preventiv după ce a furat telefoane mobile, aparatură electronică și băuturi alcoolice
Bărbat arestat preventiv după ce a furat telefoane mobile, aparatură electronică și băuturi alcoolice
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 39 de ani, din Panciu, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce ar fi comis mai multe infracțiuni de furt. Decizia a fost luată ieri, de magistrații Judecătoriei Panciu, și nu este definitivă. „Admite propunerea de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. pronunţată în Camera de consiliu, azi 28.02.2018“, este decizia Judecătoriei Panciu.
Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi furat mai multe bunuri din fostul sediul al Primăriei Panciu, dar și din două locuințe. Prejudiciul a fost evaluat la 10 mii de lei, fiind recuperat 80 la sută. Printre bunurile sustrase se numără telefoane mobile, aparatură electronică, dar și băuturi alcoolice. „Poliţiştii au depistat şi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea mai multor bunuri din clădirea fostei primării a orașului precum și din două locuințe. La data de 27 februarie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Panciu, a fost depistat şi reţinut un bărbat, de 39 ani, din localitate, bănuit de comiterea mai multor furturi. În fapt, în perioada 26-27 februarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracție în clădirea fostei primării a orașului, în prezent nefolosită, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile. În baza sesizării unui angajat al primăriei, poliţiştii au demarat de îndată verificări, cel în cauză fiind depistat la câteva ore, în timp ce se deplasa către comuna Răcoasa. De asemenea, bărbatul este bănuit că, în perioada 28 decembrie 2017-27 februarie a.c., ar fi pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în două locuințe din orașul Panciu și în fostul imobil al primăriei, de unde ar fi sustras telefoane mobile, cartele telefonice, băuturi alcoolice precum și aparatură electronică. Prejudiciul cauzat, în valoare totală de 10.000 de lei a fost recuperat în proporţie de 80%. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu cu propunerea de arestare preventivă“, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost