Bărbat arestat la domiciliu după ce, la beție, și-a înjunghiat nepotul cu un cuțit
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat arestat la domiciliu după ce, la beție, și-a înjunghiat nepotul cu un cuțit
Bărbat arestat la domiciliu după ce, la beție, și-a înjunghiat nepotul cu un cuțit
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    O bătaie care a avut loc în luna septembrie la odobești, între zilieri veniţi de la Iaşi, din comuna Mironeasa, s-a transformat în tentativă la omor, întrucât una dintre victime a fost rănită cu un cuţit la plămâni. Altercaţia a avut loc pe 9 septembrie, între un bărbat din judeţul Iaşi şi cumnatul său şi fiul acestuia din urmă. Cei trei, dar şi alte persoane, au venit din Iaşi în Vrancea, la Odobeşti, la cules de struguri. În ziua altercaţiei, muncitorii s-au retras din vie în jurul orei 17.00 şi s-au oprit la un bar de pe raza oraşului Odobeşti, unde au consumat băuturi alcoolice. Ulterior, au plecat către locul în care erau cazaţi.
În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 20.00, agresorul a mers la fratele său şi i-a cerut nişte bani, motivând că vrea să meargă să mai bea ceva. La plecare, agresorul a luat cu el şi un cuţit. Ştiind că este agresiv, câteva persoane s-au gândit să meargă după el şi să-l aducă înapoi, fiind îngrijorate mai ales că avea cuţitul asupra sa. Printre cei care au mers după agresor erau cumnatul său şi fiul acestuia. Rudele s-au chinuit să-l ia pe agresor de la bar, dar acesta a refuzat iniţial. A acceptat atunci când cumnatul său, victimă în dosar, i-a spus că are el băutură la locul de cazare.
Pe drum, agresorul a început să-i înjure pe cei care au venit după el. La un moment dat, el a luat-o la fugă, înaintea sa fiind nepotul de 25 de ani. Fără să-i spună nimic, a aruncat cu cuţitul în acesta. Lama cuţitului a ajuns în plămânii tânărului, provocându-i pneumotorax. Cumnatul, fără să ştie că fiul său fusese deja lovit, a luat-o după agresor, în ideea de a insista să meargă acasă, dar agresorul a aruncat cu cuţitul şi în cumnat. Acesta a reuşit să se ferească într-o oarecare măsură, dar tot a fost nimerit de cuţit în fesa stângă.
    Victimele au ajuns la spital, iar nepotul agresorului a ajuns într-un final la un spital din Iaşi. Iniţial, pentru că nu au existat acte medicale, fapta a fost încadrată la lovire sau alte violenţe. Ulterior, încadrarea a fost schimbată în tentativă de omor. Agresorul a fost reţinut şi prezentat instanţei cu propunere de arestare, dar nu a primit mandat. “Fapta s-a petrecut în luna septembrie a.c. şi a fost încadrată iniţial la infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Ulterior, încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă la omor, iar principalul suspect a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat procurorul de caz Nicolaie Ghihaniş.
    Instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu. “(...) respinge ca nefondată propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea de arestare preventivă a inculpatului O(...) Mihai. (...) dispune luarea măsurii arestului la domiciliu (...) în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, pe o durată de 30 zile, începând cu data punerii efective în libertate în vederea executării măsurii arestului la domiciliu. Desemnează ca organ de supraveghere – Poliţia Comunei Mironeasa, judeţul Iaşi. (...) impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul de domiciliu (...) pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată, după caz, ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu persoanele vătămate din prezenta cauză sau membrii de familie ai acestora. (...) Cu drept de contestaţie, în termen de 48 ore de la pronunţare”, este hotărârea instantei.
    Procurorii au făcut deja contestaţie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost