Bărbat arestat după ce a comis opt furturi din locuințe
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat arestat după ce a comis opt furturi din locuințe
Bărbat arestat după ce a comis opt furturi din locuințe
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat de 30 de ani, din Vizantea Livezi, a ajuns în arest, el fiind bănuit de comiterea a opt furturi. „Poliţiştii au depistat şi au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de sustragerea mai multor bunuri din locuinte şi dependinţe. La data de 4 martie a.c., ora 15.00, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vizantea-Livezi a fost identificat şi reţinut, pe o perioadă de 24 ore un bărbat, de 30 ani, din localitate, bănuit de comiterea a opt furturi. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2017- martie 2018, bărbatul ar fi pătruns prin efracție, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte în locuințe și anexe de pe raza comunei Vizantea-Livezi, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de circa 4500 lei. Bărbatul a fost depus în Centrul de deţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea și urmează să fie prezentat Judecătoriei Panciu cu propunerea de arestare preventivă“, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al IPJ Vrancea din data de 5 martie.
„Admite propunerea de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. pronunţată în Camera de consiliu, azi 05.03.2018“, este decizia instanței.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost