Bărbat acuzat că i-a dat cu scaunul în cap unui coleg de celulă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Bărbat acuzat că i-a dat cu scaunul în cap unui coleg de celulă
Bărbat acuzat că i-a dat cu scaunul în cap unui coleg de celulă
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat de 28 de ani pentru lovire sau alte violenţe. La momentul comiterii faptei, el se afla în Penitenciarul Focşani, în executarea unei pedepse privative de libertate.
    Conform rechizitoriului, la data de 23 decembrie 2016, în timp ce se afla în camera de detenţie din Penitenciarul Focşani, a lovit victima cu un scaun în cap, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.
    Partea vătămată se afla în cameră împreună cu alţi deţinuţi, printre care şi inculpatul. Acesta din urmă i-a aruncat o ţigară unui alt deţinut, care a căzut între paturi. Partea vătămată a coborât din pat cu intenţia de a scoate tigara pentru a i-o dat deţinutului căreia îi era destinată. În acel moment, inculpatul a sărit şi el din patul lui şi a lovit victima cu scaunul în cap. La audieri, inculpatul a recunoscut şi a spus că regretă. Persoana vătămată nu a putut fi audiată, aceasta fiind plecată din ţară.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost