Băiețel de 5 ani, accidentat după ce a fost lăsat pe stradă nesupravegheat
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Băiețel de 5 ani, accidentat după ce a fost lăsat pe stradă nesupravegheat
Băiețel de 5 ani, accidentat după ce a fost lăsat pe stradă nesupravegheat
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un băiețel de 5 ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost victima unui accident rutier ușor, petrecut în interiorul localității de domiciliu, în cursul serii de joi. Potrivit unor surse oficiale, minorul, care se afla pe stradă nesupravegheat, a fost acroșat de un autoturism, fiind accidentat ușor. Băiețelul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe, dar aparținătorii au refuzat internare sa. „I.A., persoană de sex masculin în vârstă de 5 ani din comuna Slobozia Bradului, contuzie hemitorace stâng și șold drept prin accident rutier”, se arată în buletinul de presă al unității medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    Tot din comuna Slobozia Bradului, a ajuns la UPU Focșani, joi seara, în jurul orei 19:32, și o tânără, care a fost victima unei agresiuni fizice. Fata prezenta fisură la nivelul mandibulei și a fost internată la chirurgie infantilă. „I. C., femeie în vârstă de 18 ani, din comuna Slobozia Bradului, traumatism cranio-facial prin agresiune veche de 24 de ore, fisură unghi mandibular drept. Pacienta se internează la chirurgie infantilă”, potrivit reprezentanților Spitalului Județean.
    Alte două femei au ajuns la UPU Focșani în cursul zilei de joi, ca urmare a consumului de substanțe interzise sau a intoxicației medicamentoase în scop suicidal.
O femeie din Adjud, care a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe medicamente, a fost internată la Spitalul Județean, secția Boli Interne. „A. A., femeie în vârstă de 40 de ani, din Adjud, ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicidal. Pacienta se internează la Secția Boli Interne”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    De asemenea, o femeie din comuna Străoane a ajuns la UPU Focșani, după ce a consumat substanțe interzise. Medicii i-au recomandat acesteia consult psihiatric. „C. L., femeie în vârstă de 38 de ani, din Străoane, ingestie de substanțe interzise (toxicologic pozitiv), tulburare depresivă. Bilet de trimitere psihiatrie”, potrivit aceluiași buletin de presă.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost