Audi înregistrat de radar cu 191 kilometri la oră, o Lancia cu 184 km/h!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Audi înregistrat de radar cu 191 kilometri la oră, o Lancia cu 184 km/h!
Audi înregistrat de radar cu 191 kilometri la oră, o Lancia cu 184 km/h!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Sărbătorile de Paște nu au fost prea fericite pentru 163 de șoferi și asta pentru că polițiștii de la rutieră i-au prins pe picior greșit și i-au sancționat. Dintre aceștia, 97 au primit amenzi pentru depășirea vitezei, iar 21 de șoferi au rămas fără permise de conducere.
„În zilele de sâmbătă, duminică și luni au fost aplicate în total 163 sancțiuni contravenționale, 97 dintre acestea aplicându-se pe depășirea vitezei legale admise. Totodată, au fost reținute 26 de permise auto, din care 21 pentru viteză, 2 pentru alcool, depășire 1, prioritate vehicule 1 și neoprire la semnalul polițiștilor 1”, a declarat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Viteze mult mai mari decât limitele maxime admise
 
În toate zilele de sărbătoare, polițiștii de la rutieră au fost în trafic pentru a combate și preveni eventualele evenimente rutiere. Cu toate acestea au existat șoferi care nu au respectat legea, motiv pentru care au rămas fără permise de conducere, acestea fiindu-le reținute din cauza vitezei excesive cu care circulau.
Astfel, au fost identificați doi conducători auto care au circulat cu 191 km/h, respectiv 184 km/h în zone unde viteza legală admisă este de 80 km/h sau 100 km/h. „Pe tronsonul de drum Focșani-Garoafa, unde limita de viteză este de 80 km/h, a fost identificat un autoturism marca AUDI, cu numere de Galați, care circula cu 191 km/h. De asemenea, în afara localității Domnești, unde limita de viteză este de 100 km/h, a fost identificat un autoturism marca LANCIA cu numere de Bulgaria, care circula cu 184 km/h”, ne-a precizat inspector principal Valentina Stanciu, de la Serviciul Rutier Vrancea.

De Paște nu au fost accidente grave
 
Șeful Serviciului Rutier Vrancea, comisar șef Cătălin Stegărescu, ne-a declarat că traficul rutier în aceste zile de sărbătoare a fost foarte aglomerat, iar din această cauză șoferii au fost mult mai prudenți. Mai mult decât atât, toate forțele Serviciului Rutier au fost la datorie, efectuând patrule pe raza întregului județ, dar în special pe E 85.
„Zilele aceastea de sărbătoare au fost lipsite de evenimente rutiere grave, unul dintre motivele pentru care nu ne-am confruntat cu astfel de accidente a fost și aglomerația foarte mare pe arterele principale din județ. Din cauza traficului intens, șoferii au fost mult mai prudenți. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost prezenți în trafic în toate aceste zile de sărbătoare, în special de DN2 E85. Am organizat patrule, care plecau consecutiv din puncte precum limitele de județ, astfel că tronsoanele de drum au fost tot timpul supravegheate și sub control”, ne-a spus comisar șef Cătălin Stegărescu, șeful Serviciului Rutier Vrancea.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost