AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi

    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea, pentru următoarele staţiuni: Amara, Lacul Sărat, Nicolina, Pucioasa şi Covasna. Pentru prima serie au fost repartizate 87 bilete, din care până la această dată au fost vândute 35, restul fiind în curs de valorificare. Pentru următoarea serie, cu plecare în intervalul 8-10 martie 2018, au fost repartizate 76 de bilete pentru staţiunile Lacul Sărat, Nicolina, Amara, Pucioasa şi Covasna. „Precizăm că unităţile hoteliere din staţiunile amintite anterior aparţin SC TBRCM SA, societate a Casei Naţionale de Pensii Publice. Pentru celelalte staţiuni (unităţi private), Casa Naţională de Pensii Publice se află în procedură de contractare, urmând ca în perioada următoare să fie repartizate bilete de tratament balnear şi în celelalte staţiuni”, a declarat Adrian Juravle, directorul Casei Județene de Pensii Vrancea, precizând că, pentru anul 2018, biletele de tratament sunt împărţite în 19 serii. Durata unui sejur este de 16 zile, din care 12 zile de tratament. Biletele de tratament pentru prima serie au plecare în perioada 20-23 februarie 2018, iar pentru ultima serie în perioada 28-30 noiembrie 2018.
Potrivit unui comunicat dat publicității de Ministerul Muncii, acordarea prestațiilor privind tratamentul balnear se face prin atribuirea de bilete de tratament solicitanților îndreptățiți, în limita numărului de locuri asigurate în unitățile de tratament din proprietatea CNPP, precum și a numărului de locuri contractate cu alte unități de profil și a sumelor alocate pentru această prestație prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat. „Astfel, Guvernul a stabilit că din suma de 344.237.000 lei, prevăzută în Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2018 cu această destinație, vor fi asigurate maximum 204.416 bilete, din care maximum 59.527 de locuri asigurate prin unitățile proprii ale CNPP. Biletele vor fi repartizate pe maximum 19 serii, durata unui sejur fiind de 16 zile, pentru un tratament balnear de 12 zile. Sunt vizați, în principal, pensionarii și asigurații sistemului public de pensii, însă un procent de maximum 15% din numărul total al biletelor va fi acordat, gratuit, beneficiarilor unor legi speciale cu caracter reparatoriu, precum şi celor asigurați pentru accidente de muncă şi boli profesionale”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Muncii.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost