Atletism: Adjudeanca Alisia Paruba, locul I cu record național în Bulgaria!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Atletism: Adjudeanca Alisia Paruba, locul I cu record național în Bulgaria!
Atletism: Adjudeanca Alisia Paruba, locul I cu record național în Bulgaria!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Alisia Paruba, de la CS Atletic Adjud, una dintre cele mai promițătoare tinere atlete din țară la aruncarea suliției, eleva reputatului profesor și formator de campioni Gheorghe Catrinescu, a reușit sâmbătă, 12 mai, un frumos succes internațional. A câștigat proba de suliță junioare 3, cu o aruncare de 47,16 metri, care constituie un nou record național al probei la categoria ei de vârstă.
Performanța a fost obținută la Ruse, în Bulgaria, la Meetingul atletic internațional pentru juniori Mladost. Odată cu locul I și medalia de aur de la Mladost, Alisia Paruba, prin aruncarea de 47,16 metri, a îndeplinit și baremul pentru campionatele europene, așa cum precizează pe pagina sa de facebook profesorul Gheorghe Catrinescu.  
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost