Astăzi este ultima zi de înscriere pentru Centrul de Excelență de la Școala Duiliu Zamfirescu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Astăzi este ultima zi de înscriere pentru Centrul de Excelență de la Școala Duiliu Zamfirescu
Astăzi este ultima zi de înscriere pentru Centrul de Excelență de la Școala Duiliu Zamfirescu
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doar astăzi se mai fac înscrieri pentru Centrul de Excelență, care va fi organizat la Școala Duiliu Zamfirescu din Focșani. Cursurile se adresează elevilor de clasa a IV-a.
Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul de la învățământul primar, Gabriela Oloeriu, copiii pot fi înscriși atât de cadre didactice, cât și de părinți. Înscrierile se fac la adresa de email ifgeani@yahoo.com. Cele mai multe solicitări au fost până acum pentru matematică, de copii din Focșani, dar există interes și din partea unor copii care provin de la școli din mediul rural.
Activitatea Centrului de Excelență se va desfășura în fiecare sâmbătă, alternativ matematică și limba română, între orele 9.30-11.30 la sediul unității școlare mai sus menționate. Deoarece există un număr limitat de locuri, 90 la matematică și 60 la română, elevii vor fi selectați pe baza unei testări, care este programată pentru data de 14 octombrie la limba română și 21 octombrie la matematică, ora 9.30, la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu din Focșani.
Copiii, părinții și cadrele didactice trebuie să știe că pe site-ul Centrului de Excelență (http://excelenta4.wikispaces.com) există și bibliografia din care se va susține concursul pentru ocuparea unuia dintre locurile disponibile. Elevii pot participa la ambele discipline, dacă au fost selectați în acest sens. ”Participarea la activitățile Centrului de Excelență este gratuită, iar elevii vor fi pregătiți de cadre didactice de excepție, cu preocupare permanentă pentru performanță”, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, pe site-ul instituției.
Coordonatorul Centrului de Excelență este inspectorul școlar pentru învățământul primar, profesorul Gabriela Oloeriu. Menționăm faptul că elevii vor fi pregătiți la limba și literatura română de profesorii pentru învățământul primar Alina Coarcă și Mariana Cudalb, iar la matematică de profesorii pentru învățământul primar Daniela Gavrilă și Geanina Ifrim.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost