Artiști de top la Zilele Comunei Suraia
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Artiști de top la Zilele Comunei Suraia
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Autorităţile din comuna Suraia vor organiza, sâmbătă şi duminică, cea de-a patra ediţie a zilelor comunei. Manifestarea va avea loc pe stadionul din centrul localităţii, iar la eveniment sunt aşteptaţi să participe toţi locuitorii comunei, dar şi cei ai localităţilor învecinate. Printre surprizele pregătite de organizatori se află un program artistic susţinut de artişti de top, dintre care amintim pe Fuego, Iulia Jianu, Nicu Paleru, Diana Rotaru, Anamaria Botezatu, Alexandru Recolciuc, Mădălina Manolache, Alin Suceveanu, Nicoleta Buga, Lore, Elena Macovei, Iustina Păun, Rareș Mihai Florescu, Iustin Vișan. Pe scenă vor mai urca ansamblurile folclorice Rapsodia Vultureană și Cununița Satului.
Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că organizarea acestor manifestări are și rolul de a-i readuce acasă pe locuitorii comunei plecați în alte zone ale țării sau peste granițe. „Ziua comunei Suraia este un eveniment care are la bază dorinţa noastră de a-i aduna în acelaşi loc pe toți locuitorii comunei, pe cei plecați pe alte meleaguri, dar care nu au uitat de locurile natale, dar și locuitori ai altor localități care doresc să petreacă cu noi două zile frumoase. Pentru acest eveniment avem pregătit un program artistic cu invitaţi de top, dar şi alte surprize“, a precizat primarul Vasile Grosu.
Cu această ocazie, edilul şef va face şi o scurtă prezentare a proiectelor realizate în ultimul an. În prezent, autorităţile locale din Suraia au în derulare două proiecte de investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Este vorba de „Modernizare străzi în zona centru Suraia“, care are o valoare de 7.718.784 lei și „Reabilitare, modernizare Grădinița nr 2 în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare“, proiect în valoare de 704.593 lei. Primul proiect prevede asfaltarea a 10 kilometri de străzi din zona centrală a comunei. Lucrările constau în balastare, turnarea a două straturi de asfalt, realizarea de şanţuri pentru colectarea apelor pluviale şi a mai multor podeţe. Primarul comunei Suraia, Vasile Grosu, a declarat că acesta este cel mai mare proiect de reabilitare a străzilor din localitate. „Proiectul are o valoare de aproape 8 milioane de lei şi constă în balastarea şi asfaltarea a 10 kilometri de străzi. Este cel mai mare și cel mai important program investițional derulat în comuna Suraia“, a precizat edilul.
În ultimii ani, autorităţile locale din Suraia au reuşit să construiască o sală de sport cu o capacitate de 150 de locuri, care este una dintre cele mai mari săli de sport din judeţ. Valoarea investiţiei s-a ridicat la 2,4 milioane de lei. De asemenea, autorităţile locale din Suraia au construit un teren de sport cu nocturnă, pe terenul pe care s-a aflat un cămin cultural, în stare avansată de degradare.  „Căminul Cultural se afla într-o stare avansată de degradare ca urmare a faptului că nu a fost reabilitat niciodată. Că aşa stau lucrurile reiese şi dintr-o expertiză realizată de Primăria Suraia, din care rezultă că acest imobil nu mai putea fi folosit pentru întâlniri publice deoarece risca să se dărâme în orice moment, iar reparaţiile ar fi costat mai mult decât construirea unui imobil nou. Aşa se face că, având acordul consiliului local care a aprobat în unanimitate, a fost demolat căminul cultural şi a fost construit terenul de sport“, a afirmat primarul Vasile Grosu.
Edilul a arătat că toate obiectivele de investiţii au devenit realitate cu sprijinul necondiţionat al preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan. „Sunt investiţii importante pentru comunitate, care au devenit realitate cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan“, a adăugat primarul comunei Suraia, Vasile Grosu.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL16
36
34
30
43
27

Extragerea noroc:  5429681

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Mobilier nou în Pediatrie și alte trei secții ale Spitalului Județean Focșani
    Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a înnoit patru secții în luna decembrie a anului trecut. Cu puțin înainte de Crăciun, secțiilor Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie și Psihiatrie le-a fost schimbat aproape complet aspectul prin înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

POZA ZILEI

Flori pentru Eminescu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost