Arnold Schwarzenegger se simte 'bine', însă 'nu grozav', după operaţia pe cord deschis
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arnold Schwarzenegger se simte 'bine', însă 'nu grozav', după operaţia pe cord deschis
Arnold Schwarzenegger se simte 'bine', însă 'nu grozav', după operaţia pe cord deschis
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Arnold Schwarzenegger a declarat că se simte ''bine'' însă ''deocamdată nu grozav'' după operaţia pe cord deschis pe care a suferit-o recent, relatează vineri Press Association. Cunoscut în special pentru rolul din seria ''Terminator'', actorul în vârstă de 70 de ani, fost guvernator al statului California şi deţinător al titlului Mr. Olympia, a publicat pe Twitter o scurtă înregistrare video în care oferă noi detalii despre starea sa de sănătate şi le mulţumeşte fanilor pentru susţinere.
Aşezat în faţa unei table de şah, joc despre care spune că îl ajută să-şi menţină mintea şi memoria proaspete, fostul campion de culturism a declarat că se simte mai bine, însă ''deocamdată nu grozav'', precizează sursa citată. Arnold Schwarzenegger a fost externat la 6 aprilie de la Centrul medical Cedars-Sinai şi s-a întors weekendul trecut în locuinţa sa din Los Angeles. Actorul a fost operat la 29 martie pentru a-i fi înlocuită o valvă cardiacă implantată în 1997 din cauza unui defect congenital la inimă.
Născut în Austria în 1947, Schwarzenegger a ajuns în Statele Unite în 1968, unde a avut o carieră îndelungată, impunându-se ca actor, om politic, militant ecologist şi, în ultimul timp, ca unul dintre criticii preşedintelui Donald Trump.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost