Arest menținut pentru tânărul din Popești, acuzat că a violat o fată de 12 ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest menținut pentru tânărul din Popești, acuzat că a violat o fată de 12 ani
Arest menținut pentru tânărul din Popești, acuzat că a violat o fată de 12 ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Tânărul din comuna Popești, trimis în judecată după ce a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, fără acordul acesteia, rămâne în arest. Măsura arestului a fost menținută de magistrații Judecătoriei Focșani, nefiind definitivă. „(…) constată că subzistă temeiurile care au determinat luarea şi menţinerea măsurii arestării preventive a inculpatului A(…) GEORGE NICUŞOR, în prezent aflat în Penitenciarul Focşani. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului (…), până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) împotriva prezentei încheieri se poate formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09.02.2018“, este decizia Judecătoriei Focșani.
Tânărul a fost trimis în judecată la sfârșitul lunii mai 2017, după ce, în aprilie, a violat o copilă de 12 ani. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 28 aprilie 2017, George Nicușor A., de 26 de ani, a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, fără acordul acesteia, sens în care a lovit-o cu pumnii și picioarele peste corp, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
Copila și inculpatul sunt vecini și se cunoșteau foarte bine. În seara zilei amintite, în jurul orei 21.00, cei doi s-au întâlnit în fața porții casei victimei, iar de față mai erau și alte persoane. La un moment dat, inculpatul i-a cerut fetei să-l însoțească într-un loc mai retras pentru a sta de vorbă. Fapta a acceptat și a mers după inculpat. După ce s-au îndepărtat de grupul cu care era fata, inculpatul i-a propus fetei să se culce cu el. A avertizat-o că în caz contrar se va duce și-i va spune tatălui ei că a întreținut raporturi sexuale cu alți doi bărbați. De teamă, fata a acceptat să-l însoțească, cei doi plecând către un teren arabil, nu departe de casă. Conform materialului de urmărire penală, deși fata a acceptat inițial de frică, când au ajuns în locul amintit, copila s-a împotrivit și l-a împins pe tânăr. În acel moment, inculpatul a prins-o în brațe și a obligat-o să se dezbrace.
De frică, copila și-a dat jos pantalonii, timp în care îi tot cerea inculpatului să o lase în pace. El a refuzat și și-a dus planul până la capăt.
În timp ce se îmbrăcau, în zonă a ajuns o femeie, care a auzit gălăgie. Deși i-a întrebat ce s-a întâmplat, martora nu a primit niciun răspuns, asta pentru că inculpatul o avertizase pe fată să nu spună nimănui nimic. În cele din urmă, copila i-a spus martorei ce a pățit, iar aceasta i-a spus tatălui victimei, care a făcut sesizarea la poliție.
Audiat de procurori, inculpatul a spus că nu-și amintește să se fi întâmplat acest lucru. Spune că este posibil să fi fost așa, dar el era băut și nu mai știe. 
Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost