Arest menținut pentru tânărul care a violat o copilă de 12 ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest menținut pentru tânărul care a violat o copilă de 12 ani
Arest menținut pentru tânărul care a violat o copilă de 12 ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Judecătoriei Focșani au menținut arestul preventiv în cazul unui tânăr din Popești, trimis în judecată pentru viol, victimă fiind o copilă de 12 ani. Decizia a fost luată vineri și nu este definitivă. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului ANDREIAŞ GEORGE NICUŞOR, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea. (...) menţine măsura arestării preventive a inculpatului Andreiaş George Nicuşor, dispusă prin Încheierea din data de 30.04.2017, pronunţată de Judecătoria Focşani (...) până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (...) stabileşte termen pentru următoarea verificare a legalităţii şi temeiniciei arestării preventive în cursul procedurii de cameră preliminară la data de 12.07.2017. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în Cameră de Consiliu azi, 16.06.2017“, este decizia Judecătoriei Focșani.
Tânărul a fost trimis în judecată la sfârțitul lunii trecute, după ce, în aprilie, a violat o copilă de 12 ani. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 28 aprilie, George Nicușor A., de 26 de ani, a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani, fără acordul acesteia, sens în care a lovit-o cu pumnii și picioarele peste corp, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.
    Copila și inculpatul sunt vecini și se cunoșteau foarte bine. În seara zilei amintite, în jurul orei 21.00, cei doi s-au întâlnit în fața porții casei victimei, iar de față mai erau și alte persoane. La un moment dat, inculpatul i-a cerut fetei să-l însoțească într-un loc mai retras pentru a sta de vorbă. Fapta a acceptat și a mers după inculpat. După ce s-au îndepărtat de grupul cu care era fata, inculpatul i-a propus fetei să se culce cu el. A avertizat-o că în caz contrar se va duce și-i va spune tatălui ei că a întreținut raporturi sexuale cu alți doi bărbați. De teamă, fata a acceptat să-l însoțească, cel doi plecând către un teren arabil, nu departe de casă. Conform materialului de urmărire penală, deși fata a acceptat inițial de frică, când au ajuns în locul amintit, copila s-a împotrivit și l-a împins pe tânăr. În acel moment, inculpatul a prins-o în brațe și a obligat-o să se dezbrace.
    De frică, copila și-a dat jos pantalonii, timp în care îi tot cerea inculpatului să o lase în pace. El a refuzat și și-a dus planul până la capăt. În timp ce se îmbrăcau, în zonă a ajuns o femeie, care a auzit gălăgie. Deși i-a întrebat ce s-a întâmplat, martora nu a primit niciun răspuns, asta pentru că inculpatul o avertizase pe fată să nu spună nimănui nimic. În cele din urmă, copila i-a spus martorei ce a pățit, iar aceasta i-a spus tatălui fetiței, care a făcut sesizarea la poliție.

Inculpatul nu-și amintește cele întâmplate


    Audiat, inculpatul a spus că nu-și amintește să se fi întâmplat acest lucru. Spune că este posibil să fi fost așa, dar el era băut și nu mai știe. Conform declarațiilor date în fața anchetatorilor, își amintește că în seara respectivă, el, fata și alte persoane s-au jucat de-a v-ați ascunselea. Spune că s-a ascuns pe terenul cu pricina și pentru că nu-l căuta nimeni, a ieșit după 15-20 de minute de stat în ascunzătoare. În acel moment, le-ar fi văzut pe victimă și pe martoră și le-ar fi auzit discutând și așa ar fi aflat că fata a fost violată, dar el nu știe nimic.
    După comiterea faptei, tânărul a fost arestat preventiv. Odată cu trimiterea în judecată a fost luată în discuție și măsura preventivă, care a fost considerată legală și temeinică, fiind menținută. „(...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Andreiaș George Nicușor, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea. (...) menţine măsura arestării preventive a inculpatului Andreiaş George Nicuşor, dispusă prin Încheierea din data de 30.04.2017, pronunţată de Judecătoria Focşani în dosarul nr. 6277/231/2017, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 30 de zile. (...) stabileşte termen pentru următoarea verificare a legalităţii şi temeiniciei arestării preventive în cursul procedurii de cameră preliminară la data de 16.06.2017. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în Cameră de Consiliu azi, 23.05.2017”, se arată în decizia instanței.

 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • La puscarie cu nenorocitii astia,procurorii ar trebui sa mai citeasca si durerea parintilor are 26 de ani ar trebui sa iasa la 32cu o comportare exemplu in detentie

    DE Andreas, postat pe 17-06-2017, la 11:45

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost