Arest menținut pentru doi traficanţi de cannabis şi cocaină
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest menținut pentru doi traficanţi de cannabis şi cocaină
Arest menținut pentru doi traficanţi de cannabis şi cocaină
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi tineri, arestaţi preventiv după un flagrant organizat de politiştii de la Crimă Organizată la Boloteşti, rămân după gratii. Unul dintre ei şi-a retras contestaţia formulată împotriva măsurii arestării preventive, dispusă de magistraţii Tribunalului Vrancea, iar în cazul celui de-al doilea contestaţia a fost respinsă de magistraţii de la Curtea de Apel Galaţi.
    “Ia act de retragerea contestaţiei formulate de inculpatul contestator I(...) Cătălin –, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere de droguri de risc în ţară, trafic şi deţinere de droguri de  risc (...) împotriva încheierii din data de 23.03.2018 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vrancea (...). În temeiul art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală, respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul contestator P(...) Sergiu Paul –, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducere de droguri de risc în ţară, trafic şi deţinere de droguri de risc (...) împotriva încheierii din data de 23.03.2018 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vrancea (...)", se arată în hotărârea magistraţilor de la Curtea de Apel Galaţi.
    Tinerii au fost arestaţi după o acţiune a politiştilor de la Crimă Organizată Vrancea, care s-a incheiat cu confiscarea unei cantităţi importante de droguri, respectiv cannabis şi cocaină.
Anchetatorii precizau prin intermediul unui comunicat de presă că “în cauză există suspiciunea  rezonabilă că începând cu anul 2017 şi până în prezent inculpaţii I(...) Cătălin şi P(...) Sergiu Paul au desfăşurat activităţi de trafic, introducere în ţară şi deţinere de droguri de risc în scopul obţinerii de beneficii materiale prin vânzarea acestor droguri către diferiţi consumatori şi dealeri. La începutul lunii martie 2018 împreună cu o altă persoană de sex feminin, s-au deplasat în Spania via Germania, ajungând în oraşul Roqueta del Mar în data de 06 martie 2018, toţi trei cazându-se într-un apartament de hotel rezervat anterior de către inculpatul I(...) Cătălin. Scopul celor doi inculpaţi era de a se aproviziona cu cantităţi mari de cannabis pe care să-l introducă în ţară, după care să-l vândă în scopul obţinerii de profit. Cele trei persoane au stat în Spania până în data de 20 martie 2018, timp în care inculpaţii au achiziţionat o cantitate de aproximativ 5 kilograme de cannabis contra sumei de 6000 de euro, cannabis-ul cumpărat ambalându-l în opt pachete şi pungi autosigilante peste care s-a aplicat un strat de materie vâscoasă probabil vaselină, toate aceste operaţiuni fiind efectuate în scopul de a nu fi descoperite la un eventual control vamal sau de orice altă natură. Inculpaţii au decis să introducă drogurile în ţară prin intermediul unei firme de curierat rapid, disimulând cantitatea de cannabis  într-o cutie de carton având-ul ca expeditor pe inculpatul I(...) Cătălin”.
    Tot anchetatorii au mai arătat prin intermediul aceluiaşi comunicat de presă că, ulterior, inculpaţii împreună cu o persoană de sex feminin s-au deplasat din Spania către România, cu acelaşi autoturism cu care plecaseră  iniţial, fiind opriţi şi depistaţi pe raza comunei Boloteşti, judeţul Vrancea. Cu ocazia efectuării percheziţiei domiciliare la domiciliul unuia dintre inculpaţi, s-a găsit şi cantitatea de 65,83 g. cocaină. Coletul care conţinea cantitatea de aproximativ 5 kg cannabis și care a fost expediat de inculpaţi a fost ridicat de anchetatori în seara zilei de 22 martie, de la o firmă de curierat din municipiul Deva. 

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost