Arest menținut în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest menținut în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
Arest menținut în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Persoanele arestate în dosarul crimelor de pe strada Gheorghe Doja din Focșani rămân în arest preventiv. De asemenea, una dintre persoanele puse sub control judiciar rămâne cu aceeași măsură. Magistrații Curții de Apel Galați au respins, ieri, contestațiile formulate de acestea. „Respinge, ca fiind nefondate, contestaţiile formulate de inculpații Mustafa Argint, Mustafa Remus, zis Bălosu, Mustafa Marian, zis Mamu, Mustafa Remus, zis Mamutu și Mihai Maricel, împotriva încheierii din data de 22.03.2018 pronunţată de judecătorul de camera preliminară de la Tribunalul Vrancea în dosarul nr. 3573/91/2017/a1.5 În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă pe inculpații contestatori Mustafa Argint, Mustafa Remus zis Bălosu, Mustafa Remus zis Mamutu, Mustafa Marian zis Mamu și inculpatul Mihai Maricel la plata sumei de câte 50 lei fiecare cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Suma de 650 lei reprezentând onorariul apărătorului din oficiu (...) va fi avansată către Baroul Galaţi din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 11.04.2018“, este decizia magistraților.
   Unul dintre inculpații din dosar este Argint M., de 46 de ani, din Focșani. În sarcina lui s-au reținut infracțiunile de omor calificat și încăierare. Conform rechizitoriului, în noaptea de 27/28 iunie, fiind provocat de patru victime, ce au venit înarmate la domiciliul său, a participat la o încăierare între două tabere, una a victimelor și cealaltă a agresorilor, și a lovit cu o bâtă victima M.T.. Apoi, în mod repetat, a lovit și pe celelalte victime, inclusiv cu un cuțit, în timp ce acestea erau căzute la pământ, intenția fiind aceea de a le suprima viața, lucru care s-a și întâmplat.
    Cel de-al doilea inculpat este Remus M. de 22 de ani, tot din Focșani. Și în sarcina lui s-au reținut aceleași infracțiuni, respectiv omor calificat și încăierare. În plus, el va mai fi judecat și pentru că a condus fără permis. 
    Marian M., de 27 de ani, tot din Focșani, va fi judecat pentru omor calificat, tentativă la omor calificat și încăierare. Pe 21 mai, în timp ce se afla la târgul de la Tichiriș, comuna Vidra, pe fondul unui conflict mai vechi, a lovit o persoană, aceasta căzând la pământ. Deși victima nu se putea apăra, inculpatul a continuat să o lovească atât cu pumnii cât și cu picioarele în zona capului, provocându-i multiple leziuni traumatice la nivelul capului și o fractură de piramidă nazală. Tot el, în noaptea de 27/28 iunie, provocat fiind de victime, a lovit-o pe una dintre acestea cu o coasă în zona gâtului și a toracelui. De asemenea, le-a lovit și pe celelalte trei victime.
    Remus M., de 29 de ani, din Focșani, va fi judecat pentru omor calificat și încăierare. Potrivit anchetatorilor, el l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în gât și piept pe D. R., dar și pe celelalte victime, care erau căzute la pământ.
    Printre inculpați se numără și Constantin M., de 16 ani. El a lovit cu cuțitul și coasa pe victima M. V. în zona toraco-abdominală. Apoi, cu coada unei coase a lovit victima D. R., care era căzută la pământ.  
    Procurorii l-au trimis în judecată doar pentru încăierare pe Maricel M., de 36 de ani, din Focșani. Un alt inculpat ce va fi judecat pentru încăierare este Alex Cosmin Ionuț M., de 17 ani. Și el a lovit victimele tot cu o bâtă de baseball, neputându-se stabili pe care dintre ele. În aceeași situație se află și Bogdan M., de 27 de ani. 
Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost