Arest la domiciliu menținut pentru un tânăr bănuit de trafic de droguri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest la domiciliu menținut pentru un tânăr bănuit de trafic de droguri
Arest la domiciliu menținut pentru un tânăr bănuit de trafic de droguri
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Magistrații Curții de Apel Galați au respins ca nefondată contestația formulată de un tânăr bănuit de trafic de droguri. În urmă cu câteva zile, la Tribunalul Vrancea, judecătorii au dispus „prelungirea măsurii arestului la domiciliu, luată faţă de inculpatul C(…) Marius Alexandru, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12.05.2018 şi până la data de 10.06.2018 inclusiv“. Bărbatul a depus contestație, care s-a judecat ieri la Curtea de Apel Galați, dar nu a avut câștig de cauză. „(…) respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul contestator C(…) Marius Alexandru. (…) obligă pe contestatorul inculpat la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi 16.05.2018“.
În acest dosar, o studentă 20 de ani şi bărbatul, de 31 de ani, au depistați în urma unei acțiuni organizate în data de 12 aprilie. Reţinerea celor doi s-a făcut în continuarea unei alte acţiuni organizate de poliţiştii de la Crimă Organizată Vrancea, în data de 22 martie, atunci când doi tineri din Focşani au primit mandate de arestare preventivă.
Anchetatorii precizau atunci că “în cauză există suspiciunea  rezonabilă că începând cu anul 2017 şi până în prezent inculpaţii I(...) Cătălin şi P(...) Sergiu Paul au desfăşurat activităţi de trafic, introducere în ţară şi deţinere de droguri de risc în scopul obţinerii de beneficii materiale prin vânzarea acestor droguri către diferiţi consumatori şi dealeri. La începutul lunii martie 2018 împreună cu o altă persoană de sex feminin, s-au deplasat în Spania via Germania, ajungând în oraşul Roqueta del Mar în data de 06 martie 2018, toţi trei cazându-se într-un apartament de hotel rezervat anterior de către inculpatul I(...) Cătălin. Scopul celor doi inculpaţi era de a se aproviziona cu cantităţi mari de cannabis pe care să-l introducă în ţară, după care să-l vândă în scopul obţinerii de profit. Cele trei persoane au stat în Spania până în data de 20 martie 2018, timp în care inculpaţii au achiziţionat o cantitate de aproximativ 5 kilograme de cannabis contra sumei de 6000 de euro, cannabis-ul cumpărat ambalându-l în opt pachete şi pungi autosigilante peste care s-a aplicat un strat de materie vâscoasă probabil vaselină, toate aceste operaţiuni fiind efectuate în scopul de a nu fi descoperite la un eventual control vamal sau de orice altă natură. Inculpaţii au decis să introducă drogurile în ţară prin intermediul unei firme de curierat rapid, disimulând cantitatea de cannabis  într-o cutie de carton având-ul ca expeditor pe inculpatul I(...) Cătălin”.
Tot anchetatorii au mai arătat prin intermediul aceluiaşi comunicat de presă că, ulterior, inculpaţii împreună cu o persoană de sex feminin s-au deplasat din Spania către România cu acelaşi autoturism cu care plecaseră  iniţial, fiind opriţi şi depistaţi pe raza comunei Boloteşti, judeţul Vrancea. Cu ocazia efectuării percheziţiei la domiciliul unuia dintre inculpaţi s-a găsit şi cantitatea de 65,83 g. cocaină. Coletul care conţinea cantitatea de aproximativ 5 kg cannabis, ce a fost expediat de către inculpaţi din Spania, a fost ridicat de anchetatori în seara zilei de 22 martie 2018 de la o firmă de curierat din municipiul Deva.
În ceea ce-i priveşte pe inculpaţii arestaţi după acţiunea din 12 martie, măsura arestului preventiv a fost prelungită. Unul dintre ei a făcut contestaţie dar nu a avut câştig de cauză.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost