Arest la domiciliu înlocuit cu control judiciar pentru o femeie judecată pentru trafic de droguri
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arest la domiciliu înlocuit cu control judiciar pentru o femeie judecată pentru trafic de droguri
Arest la domiciliu înlocuit cu control judiciar pentru o femeie judecată pentru trafic de droguri
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Judecătorii de la Tribunalul Vrancea au dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar în cazul unei femei, acuzate de trafic de droguri. În dosar sunt judecate mai multe persoane.
Admite cererea formulată de inculpata Z(…) Mariana prin apărător, de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. (…) dispune înlocuirea măsurii arestului la domiciliu dispusă față de inculpata (…), cu măsura controlului judiciar (…) până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. Obligă inculpata (…) ca pe durata controlului judiciar să respecte obligaţiile (…): - să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa – Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea – Serviciul Supravegheri Judiciare – Poliția municipiului Focțani, judeţul Vrancea, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; - să nu depățească limita teritorială a României decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată; - să comunice periodic informații relevante despre mijloacele sale de existență; Stabilește organ de supraveghere Inspectoratul de Poliție al Județului Vrancea – Biroul Supravegheri judiciare – Poliția municipiului Focșani. Atrage atenţia inculpatei (…) că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. (…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu dispusă față de inculpații: B(…) Olguța, N(…) Nistor-Vasile, B(…) Argint, V(…) Viorel şi N(…) Ionuț (…) menţine măsura arestului la domiciliu a inculpaților: 1. B(…) Olguța, 2. N(…) Nistor-Vasile, 3. B(…) Argint, 4. V(…) Viorel, 5. N(…) Ionuț, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. Menține obligațiile impuse (…). Permite inculpaților B(…) Olguța și B(…) Argint ca pe toată durata măsurii arestului la domiciliu să aibă acces și la apartamentul (…) aflat în același imobil situat în Focșani (…). Permite inculpatului V(…) Viorel ca pe toată durata măsurii arestului la domiciliu să aibă acces și la apartamentul (…) aflat în același imobil situat în Focșani (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în ședință publică, azi, 09.02.2018“, este decizia Tribunalului Vrancea.
Reamintim că mai multe persoane au fost arestate după ce, la data de 25 septembrie 2017, poliţiştii Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi Galaţi, sub coordonarea procurorilor DIICOT – BT Vrancea, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au surprins în flagrant delict două persoane în timp ce cumpărau substanţe etnobotanice de la un bărbat de 30 ani, din judeţul Galati. În Vrancea, percheziţiile au fost afectuate în Blocul G2 din Bahne, dar şi în locaţii din cartierele Sud şi Gară. Pe rând, persoanele respective au scăpat de arest.
Facem precizarea că pe întreg parcursul urmăririi și procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

GALERIE FOTO: Vrancea autentică atrage turiști străini. Boteitul oilor și primărie construită în stil tradițional, la Negrilești
Sătenii din Negrilești se pot mândri cu cea mai frumoasă primărie de comună din județul Vrancea. Sediul administrației locale a fost inagurat, ieri, de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan și primarul comunei, Ion Văsuian.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost