Arad: Captură importantă de droguri făcută de poliţiștii din cadrul DIICOT
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Arad: Captură importantă de droguri făcută de poliţiștii din cadrul DIICOT
Arad: Captură importantă de droguri făcută de poliţiștii din cadrul DIICOT
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Poliţiştii din cadrul DIICOT Arad au efectuat joi percheziţii în municipiul Arad şi în oraşul arădean Lipova, la domiciliile a două persoane care erau suspectate de trafic de droguri. Surse din cadrul anchetei au informat că, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au confiscat aproximativ 14 kilograme de cannabis şi aproximativ 200 timbre de LSD. Cel mai probabil, drogurile urmau să fie comercializate pe piaţa neagră.
În urma percheziţiilor, doi tineri suspectaţi de trafic de droguri au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, împotriva lor fiind luată măsura reţinerii pentru 30 de zile, în vederea cercetărilor.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost