Aproximativ 6500 de vrânceni beneficiază de ajutor social
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Aproximativ 6500 de vrânceni beneficiază de ajutor social
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Aproximativ 6500 de vrânceni beneficiază de ajutor social. Acesta reprezintă un ajutor financiar, plătit în fiecare lună, familiilor cu venituri reduse și se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile membrilor acesteia. Este eligibilă să primească ajutor social orice persoană singură sau familie care realizează venituri, pe membru de familie, sub pragul celor prevăzute de lege. De ajutorul social beneficiază și persoanele fără domiciliu și fără locuință, aflate în nevoie, pe baza unei declarații pe propria răspundere că nu au solicitat ajutorul social de la alte primării. Cuantumul ajutorului se stabilește ca diferență între nivelurile prevăzute mai jos, pentru fiecare caz în parte, și venitul lunar efectiv realizat. Astfel, aceste niveluri sunt: 142 lei pentru persoana singură; 255 lei pentru familiile formate din 2 persoane; 357 lei pentru familiile formate din 3 persoane; 442 lei pentru familiile formate din 4 persoane; 527 lei pentru familiile formate din 5 persoane; câte 36,5 lei pentru fiecare altă persoană peste numărul de 5 persoane, care face parte din familie. Potrivit ultimului raport întocmit de Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecții Speciale (AJPIS) Vrancea, în luna august au primit ajutor social 6.538 de beneficiari titulari, iar pentru luna septembrie au intrat în plată 103 noi beneficiari, sunt suspendați 105 și ies din plată 62.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost