ANOFM anunţă calendarul burselor locurilor de muncă din 2018
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ANOFM anunţă calendarul burselor locurilor de muncă din 2018
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunţă, printr-un comunicat de presă, graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă pentru anul 2018. Astfel, în data de 20 aprilie, ANOFM va organiza, la nivel naţional, Bursa  Generală a Locurilor de Muncă. Obiectivul principal al acestei acţiuni îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc în data de 19 octombrie şi este dedicată tinerilor care au părăsit băncile școlilor și ale universităților.
Evenimentul are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă cu agenţii economici. Totodată, pe parcursul întregului an, agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă vor organiza Burse la cererea pieţei muncii, precum pentru tinerii cu risc de marginalizare socială, pentru persoane cu dizabilităţi, sau oricare alte grupuri ţintă defavorizate, precum şi pentru diferite meserii sau ramuri de activitate, în funcţie de evoluţia pieţei muncii locale.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost