ANM: Vreme caldă, dar cu variaţii termice și precipitaţii în următoarele două săptămâni
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ANM: Vreme caldă, dar cu variaţii termice și precipitaţii în următoarele două săptămâni
ANM: Vreme caldă, dar cu variaţii termice și precipitaţii în următoarele două săptămâni
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (9 - 22 aprilie) o vreme, în general caldă, însă şi cu variaţii termice începând din 15-16 aprilie până spre finalul intervalului, asociate cu precipitaţii pe arii extinse, relevă prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
În Moldova, până în data de 13 aprilie, media valorilor termice diurne va fi de 20 - 22 de grade, caracterizând o vreme caldă pentru această perioadă. După această dată se anticipează o scădere treptată, astfel că media regională a maximelor termice va ajunge la 14 - 15 grade în jurul datei de 19 aprilie, iar ulterior, la sfârşitul intervalului se va încălzi uşor, la valori de 17 - 18 grade. Media temperaturilor minime va fi în jur de 6 grade în primele două dimineţi, apoi în perioada 11 - 14 aprilie, media acestora va urca la 8 - 9 grade. După acest interval, nopţile vor fi mai răcoroase, cu minime termice, ce pot scădea sub 4 - 6 grade. În prima săptămână de prognoză va predomina o vreme frumoasă, iar ploi pe arii restrânse se vor semnala în jurul datei de 13 aprilie. În a doua săptămână de prognoză, dar mai ales în perioada 16 - 18 aprilie, probabilitatea pentru ploi va fi ridicată.
La munte, vremea va fi caldă în intervalul 9 - 12 aprilie, când media regională a temperaturilor maxime se va situa între 12 şi 14 grade, iar a celor minime între 2 şi 4 grade. După acest interval valorile termice vor fi în scădere treptată până în 19 aprilie, astfel încât mediile maximelor vor coborî de la 14 grade până spre 6 grade, iar minimele de la 4 - 5 grade spre valori de la -2 la zero grade. Ulterior, vor marca o creştere uşoară, astfel că spre finalul intervalului valorile diurne vor înregistra în medie 8 grade, iar cele nocturne în jurul a zero grade. Până în data de 13 aprilie precipitaţiile se vor semnala doar sporadic, pe spaţii restrânse şi vor fi în general slabe cantitativ. În intervalul 13 - 22 aprilie acestea se vor manifesta cu o frecvenţă mai mare şi, foarte probabil, ca în intervale scurte să fie şi mai însemnate cantitativ.

Articolul integral pe https://bit.ly/2GPREcK

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost