Amenzi pentru medicii veterinari de pe Valea Râmnicului
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Amenzi pentru medicii veterinari de pe Valea Râmnicului
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Doi medici veterinari concesionari de pe Valea Râmnicului au fost sancționați de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vrancea pentru că nu au respectat Programul de supraveghere, profilaxie și combatere a bolilor. Cei doi medici veterinari au fost sancționați cu 2400 lei de inspectorii DSVSA. Amenzile au fost aplicate la începutul lunii martie iar controalele sunt în derulare și la alți medici veterinari din localitățile județului. În total, veterinarii au aplicat amenzi în valoare de 6200 lei pentru abateri de la legislația sanitar veterinară. O amendă de două mii lei a fost aplicată pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitar veterinare, o amendă de 600 lei pentru nerespectarea normelor sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile de depozitare a produselor alimentare dar și două sancțiuni contravenționale în valoare de 1200 lei pentru vânzarea de animale fără documentele prevăzute de legislația sanitar veterinară. Acțiunile de control din luna martie au vizat cinci circumscripții sanitar veterinare concesionate, cinci magazine alimentare, două farmacii, un pet-shop, o fabrică de nutrețuri combinate, un depozit de colectare piei, un târg de animale, un depozit legume-fructe, două covrigării, patru baruri, o brutărie, un abator de păsări, un supermarket, o unitate de tranșare carne și două depozite comerciale.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permise



Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.











Intamplari neadevarate








FLASH NEWS NATIONAL









4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Interviu

Ana Alexandra Șerbu, ofițer debutant la Biroul de Investigații Criminale, nu se teme de infractori și duce mai departe, cu mândrie, exemplul tatălui său
    De când eram mică mi-am dorit să fiu polițistă. Probabil au contat și influențele din familie. Tatăl meu a fost polițist. M-a atras ceea ce făcea el și mi-am dorit și eu să-i calc pe urme. De azi înainte, în primul rând voi învăța mai mult decât am făcut-o până acum.

POZA ZILEI

Iarnă pe 23 martie

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost