Află care este CEA MAI PROFITABILĂ afacere din Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Află care este CEA MAI PROFITABILĂ afacere din Vrancea
Află care este CEA MAI PROFITABILĂ afacere din Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Grupul de firme Premium Porc a avut un profit de peste o sută milioane lei în anul 2017, potrivit rezultatelor economice publicate de Ministerul Finanțelor Publice. Datele publice arată că firmele vrâncene au avut rezultate financiare mai bune în 2017 comparativ cu anul anterior. Cele mai profitabile afaceri au rămas în continuare cele din domeniul confecțiilor textile, al agriculturii și comerțului.


    Danezii de la grupul de firme Premium Porc au depășit recordurile la profit prin rezultatele raportate pentru 2017. Premium Porc, Premium Pord Feed, Premium Porc Negreni, Consinterfin au raportat un profit cumulat de peste o sută milioane lei. Cifrele economice confirmă poziția danezilor pe piața cărnii de porc din România, unde sunt considerați al doilea producător la nivel național. Iar afacerea danezilor se extinde în continuare, fiind demarate investiții de zeci de milioane de euro. Danezii care au investit în agricultura vrânceană sunt reprezentaţi de DCH International.
    Cel mai mare producător de produse din carne din judeţ, Aurora Com de la Odobeşti, continuă evoluţia bună din ultimii ani şi a anunţat profit de 4,2 milioane lei.     De asemenea, Agroind Focşani, a anunţat un profit de două milioane lei pentru 2017, Comcereal a raportat un profit de 4,7 milioane lei iar Agricola Prod un profit de peste 2,2 milioane lei.
    Un profit în creștere a raportat și Vrancart Adjud, producătorul de carton ondulat, care până anul trecut era considerat cea mai profitabilă firmă vrânceană. Profitul raportat a depășit 22,3 milioane lei, fiind asigurate și circa o mie de locuri de muncă. Profitul raportat pentru 2017 a fost cu peste două milioane de lei mai mare decât în 2016, ceea ce arată că investițiile și deciziile managementului firmei au avut rezultatele scontate.
    Din topul firmelor cu profit nu puteau lipsi comercianții independenți din județ.
Zanfir SNC a anunțat un profit net de peste 2,9 milioane lei. Un indicator la fel de important este numărul de locuri de muncă asigurate de retailer, peste 500, la magazinele operate, adică o creștere cu peste o sută locuri de muncă față de anul anterior. De asemenea, Paco Prod Serv a anunțat un profit net de peste 1,4 milioane lei, cu o medie de peste 256 locuri de muncă.

Pandora Prod, firma de confecții cu cel mai mare profit

    Pandora Prod se menţine pe primele locuri în topul celor mai profitabile firme vrâncene, alături de cealaltă firmă a familiei, Simiz Fashion. Pandora Prod a obţinut în 2017 un profit de 18,7 milioane lei, cu un milion de lei mai mult decât anul trecut, la o cifră de afaceri de peste 200 milioane lei. De asemenea, Simiz Fashion a anunțat un profit de peste 7,6 milioane lei. Cele două firme asigură peste 1200 locuri de muncă la fabricile pe care le dețin. Rezultatele economice foarte bune confirmă că Pandora Prod este cea mai puternică firmă de confecţii din Vrancea, fiind furnizor pentru mărci de renume precum H&M sau Zara. De menționat că Pandora Prod este și prima firmă din județ care a inițiat un proiect pentru pregătirea de muncitori calificați, Școala Duală Pandora, în parteneriat cu Primăria Focșani și Colegiul Gh. Asachi.
    Majoritatea firmelor de confecţii care lucrează pentru parteneri externi au raportat cote de profit foarte bune. Astfel, Roşca Conf a raportat un profit de 4,4 milioane lei, iar Artifex un profit de 1,8 milioane lei, la o cifră de afaceri de 144 milioane lei.
    O altă firmă cu profit mare în 2016 a fost Metale Internaţional, cu 9,8 milioane lei. Balcanic Prod a avut un profit de peste 4,7 milioane lei. În topul celor mai profitabile firme se află şi Vincon, cel mai mare producător de vinuri din România. Firma a obţinut un profit de 2,5 milioane lei iar Vincon Logistic a raportat un profit de peste 4,4 milioane lei. Profit au raportat şi alţi producători de vinuri, precum Natura Țifești, cu 1,4 milioane lei sau Mera Com cu 500 mii.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

24
49
42
3
21
41

Extragerea noroc:  2173238

Harta Focsani
   

Infracţional

Vrâncean PATRON DE SCLAVI în Italia; aceștia locuiau într-un beci, fără apă și lumină, și mâncau alimente cu viermi
Un vrâncean a primit mandat de arestare provizorie şi urmează să fie trimis în Italia pentru a fi cercetat într-un dosar al poliţiei din peninsulă.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost