Afișe anti-catolice la Roma, după ce un important cardinal a fost pus sub acuzare pentru abuzuri sexuale
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Afișe anti-catolice la Roma, după ce un important cardinal a fost pus sub acuzare pentru abuzuri sexuale
Afișe anti-catolice la Roma, după ce un important cardinal a fost pus sub acuzare pentru abuzuri sexuale
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe afișe anti-catolice anonime au apărut vineri în cartierul Trastevere din Roma, la o zi după ce unul dintre cei mai importanți cardinali ai Vaticanului a fost pus sub acuzare pentru multiple abuzuri sexuale în Australia, țara sa natală, relatează DPA. Deși afișele, conținând imagini blasfemice, cu conținut sexual explicit, nu oferă niciun indiciu cu privire la autorii lor, faptul că acestea au fost amplasate în spatele unor geamuri de sticlă în spațiile destinate oficial anunțurilor publicitare din tramvaie sugerează că acestea nu au fost neautorizate. Amplasarea acestor afișe neobișnuite survine în urma anunțului făcut joi potrivit căruia cardinalul George Pell, trezorierul Vaticanului, a fost nevoit să își ia concediu temporar pentru a apărea în fața justiției din țara sa natală, unde este acuzat de abuzuri sexuale.
    Prelatul catolic cu cel mai înalt rang din Australia, care a fost anchetat la Roma de poliția australiană în octombrie anul trecut, a fost pus sub acuzare joi pentru multiple abuzuri sexuale asupra unor copii în Australia.
Potrivit comisarului adjunct australian Shane Patton, cardinalul în vârstă de 76 de ani trebuie să se prezinte pe 18 iulie la prima înfățișare la tribunalul din Melbourne (sud-estul Australiei). Tot în acest an, însă în februarie, pe străzile din Roma au apărut zeci de postere neautorizate, criticând atitudinea agresivă a Papei Francisc față de adversarii săi din cadrul Bisericii. Nimeni nu și-a asumat responsabilitatea pentru amplasarea acestora, însă se crede că la originea respectivei inițiative s-ar fi aflat unele grupuri ultra-conservatoare.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Cea mai mare greseala pe Terra este ca' se admite dubla sau multiple cetatenii sau schimbarea numelui sau a prenumelui Cererea o fac cei cu pete[tarati] in teritoriul natal[de bastina] si ca sa li se piarda urma[ASTA este adevarata fata a migratiei unice sau in grup].Se poate cutreiere lumea cu acte in regule ca;EMIGRANT[EXPORT DE FORTA DE MUNCA] IMIGRANT[IMPORT DE FORTA DE MUNCA ]SAU CA TURIST..De ce sa le fie rusine sa locuiasca in tata sa ???Acolo sa se vada rezultatele muncii lor ptr a o nfrumuseta dupa dorinta arealul natal si nu sa robeasca[roaba de gunoi] la altii CINE Ii FUGARESTE ,IMPINGE DIN SPATE??

    DE Z, postat pe 03-07-2017, la 10:50

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost