Afganistan: 17 eleve de la o școală de fete au fost otrăvite în mod misterios în sudul ţării
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Afganistan: 17 eleve de la o școală de fete au fost otrăvite în mod misterios în sudul ţării
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Şaptesprezece eleve de la o şcoală de fete din provincia Helmand din sudul Afganistanului au fost otrăvite în mod misterios luni, a afirmat şeful departamentului local pentru educaţie, Daud Shah Safari, citat de agenţia Xinhua. ''Un număr de 17 eleve de la o şcoală de fete au fost otrăvite în mod misterios în sala lor de clasă în Lashkar Gah, capitala provinciei Helmand, luni dimineaţa, şi au fost duse la spital'', a declarat Safari pentru agenţia chineză de presă.
Potrivit oficialului afgan, este pentru prima dată când are loc un astfel de incident în această provincie izolată. Elevele afectate au povestit că atunci când au intrat în sala de clasă au simţit un miros de gaz neobişnuit. Adjunctul şefului poliţiei din provincie, Guli Khan, a confirmat incidentul şi a precizat că o echipă de experţi a fost trimisă la şcoala de fete din Lashkar Gah pentru o anchetă. Oficialul nu a exclus însă implicarea unor militanţi antiguvernamentali în incident.
Provincia Helmand, unde se cultivă mac, a fost scena unei mişcări de insurgenţă conduse de către talibani şi a unor incidente violente în ultimul deceniu.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost