Adolescent de la un centru de plasament – tăiat pe obraz, femeie fără adăpost – băută și bătută

0
762


O focșăneancă a ajuns, la finele săptămânii trecute, la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, prezentând semne de agresiune la nivelul capului, feței și pumnului stâng. Conform buletinului de presă al spitalului, ea nu a avut nevoie de internare. „S.G., femeie în vârstă de 57 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial și articulație pumn stâng prin agresiune. Pacienta nu se internează”.
    O altă femeie din Focșani, beneficiară a adăpostului de noapte Albina din cartierul Bahne, a ajuns la sfârșitul săptămânii la UPU, după ce a consumat alcool în exces și a fost implicată într-o altercație. Ea prezenta traumatism la genunchiul stâng și, după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, a fost trimisă la psihiatrie. „G.M., femeie în vârstă de 54 de ani din Focșani (adăpostul de noapte Albina), uz nociv de alcool, traumatism genunchi stâng prin agresiune. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un tânăr din Valea Sării a fost internat de urgență la chirurgie plastică, după ce a ajuns la UPU prezentând semne grave de automutilare la antebrațul stâng. „A.G., bărbat în vârstă de 22 de ani din localitatea Valea Sării, traumatism complex de antebraț stâng (automutilare). Internat chirurgie plastică”.
    Un bărbat din Focșani, care a fost implicat sâmbătă la prânz într-o bătaie, a fost adus la UPU lovit în zona feței și a toracelui. Conform buletinului de presă al spitalului, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. „S.F., bărbat în vârstă de 30 de ani, din Focșani, policontuzionat prin agresiune cu plagă minoră frontală și la nivelul pleoapei superioare drepte, contuzie toracică, halenă alcoolică. Pacientul nu se internează”.
    Un bărbat din Cârligele a încercat să-și pună capăt zilelor. După ce a băut, el ar fi încercat să-și taie venele. Din fericire, viața sa nu a fost pusă în pericol iar bărbatul nu a fost internat, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „N.G., bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Cârligele, plăgi contuze la articulațiile ambilor mâini în scop suicidar, halenă alcoolică. Pacientul nu se internează”.
    Un tânăr din Focșani a fost trimis de urgență la Spitalul Neurochirurgie Galați, după ce a ajuns sâmbătă la UPU, prezentând un traumatism destul de grav la nivelul capului, suferit prin agresiune. „C.S., în vârstă de 29 de ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut deschis prin agresiune, hematom extradural, parieto-occipital drept. Pacientul este trimis la Spitalul Neurochirurgie Galați”.
    O altă victimă a tentativei de suicid, care a ajuns la UPU, este o femeie din Vidra. Conform buletinului de presă al spitalului, ea a înghițit mai multe medicamente. „C.A., femeie în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vidra, intoxicație voluntară medicamentoasă în scop suicidar, traumatism cranio-cerebral cu plagă contuză stângă  prin cădere de la același nivel. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un minor din Centrul de Plasament Mărășești a fost adus sâmbătă la UPU tăiat la obrazul drept. După ce i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare, medicii au decis că băiatul nu are nevoie de internare. „O.A.G., persoană de sex masculin, în vârstă de 16 ani din Centrul de Plasament Mărășești, plagă tăiată obraz drept. Pacientul nu se internează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here