Administratori de societăți comerciale, amendați de polițiști pentru delicte silvice
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Administratori de societăți comerciale, amendați de polițiști pentru delicte silvice
Administratori de societăți comerciale, amendați de polițiști pentru delicte silvice
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic, poliţiştii vrânceni au desfășurat acţiuni de control la mai multe societăți comerciale, dar şi în trafic pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos. Oamenii legii au descoperit societăți care comercializau lemn, din diferite specii, fără a deține acte legale de proveniență. „În perioada 3 - 9 aprilie a.c., polițiștii vrânceni au continuat acțiunile pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice privind exploatarea, transportul, deținerea și comercializarea materialelor lemnoase”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea. Au fost constatate următoarele:
- La data de 4 aprilie a.c, în urma controlului efectuat la depozitul de material lemnos al unei societăți din comuna Câmpuri, administrată de către un bărbat din localitate, s-a constatat faptul că aceasta a expediat cantitățile de 20,70 mc. lemn de foc din specia fag și 30,90 mc. lemn de foc din specia carpen fără proveniență legală. De asemenea, s-a mai constatat faptul că registrul de evidență al intrărilor – ieșirilor de materiale lemnoase aparținând depozitului nu era completat la zi. În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a societății pentru încălcarea prevederilor art. 19 alin. (1) lit. b și art. 21 lit. c din Legea nr. 171/2010 actualizată, fiind confiscată contravaloarea cantității de 60,60 mc. material lemnos.
- La data de 7 aprilie a.c, ora 03:00, pe DJ 205R – comuna Cotești, a fost depistată o autoutilitară, condusă de un bărbat din comuna Poiana Cristei, care transporta material lemnos (lemn de foc din specia fag), fără documente legale de proveniență. În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru încălcarea prevederilor art. 19 alin. (1) lit. a din Legea nr. 171/2010 actualizată, fiind dispusă măsura complementară a confiscării materialului lemnos și a mijlocului de transport.
- La data de 6 aprilie a.c, în urma controlului efectuat la instalația de prelucrare a materialului lemnos aparținând unei societăți din comuna Nereju s-a constatat faptul că aceasta a deținut cantitatea de 2,33 mc. cherestea din specia rășinoase fără proveniență legală. De asemenea, s-a constatat că registrul de evidență al intrărilor – ieșirilor de materiale lemnoase al societății nu era completat la zi. În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a administratorului societății potrivit art. 19 alin. (1) lit. b și art. 21 lit. c din Legea nr. 171/2010 actualizată, fiind confiscată cantitatea de 2,33 mc. material lemnos.
- La data de 6 aprilie a.c, în urma unui control efectuat la depozitul de material lemnos al unei societăți din comuna Nereju, s-a constatat faptul că societatea a vândut cantitatea de 2,58 mc. lemn de foc din specia fag fără proveniență legală. De asemenea, la depozitul societății nu a fost identificat registrul de evidență al intrărilor – ieșirilor de materiale lemnoase. În cauză a fost sancționat contravențional administratorul societății pentru încălcarea prevederilor art. 19 alin. (1) lit. h și art. 21 lit. c din Legea nr. 171/2010 actualizată, fiind confiscată contravaloarea cantității de 2,58 mc.
- La data de 7 aprilie a.c, în urma controlului efectuat la instalația de prelucrare a materialului lemnos aparținând unei societăți din comuna Nereju s-a constatat faptul că registrul de evidență al intrărilor – ieșirilor de materiale lemnoase nu era completat la zi. În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a administratorului conform prevederilor art. 21 lit. c din Legea nr. 171/2010 actualizată. 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Infracţional

VIDEO și GALERIE FOTO: Mamă a șase copii, OMORÂTĂ de concubin. Femeia era chinuită și bătută frecvent de bărbatul alcoolic
O femeie de 43 de ani a fost găsită decedată în locuința sa din satul Maluri, comuna Vulturu. Primele date arată că femeia a fost omorâtă de concubinul ei în noaptea de luni spre marți. Cei doi ar fi băut împreună luni seara la un magazin din sat și apoi ar fi mers acasă, acolo unde a avut loc nenorocirea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost