Actorul Ian McKellen se întoarce pe scena teatrului unde a debutat în urmă cu peste 50 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Actorul Ian McKellen se întoarce pe scena teatrului unde a debutat în urmă cu peste 50 de ani
Actorul Ian McKellen se întoarce pe scena teatrului unde a debutat în urmă cu peste 50 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Sir Ian McKellen se întoarce pe scena teatrului din districtul londonez West End unde şi-a făcut debutul pentru a interpreta rolul principal din piesa ''Regele Lear'', informează Press Association. Actorul britanic în vârstă de 78 de ani, cunoscut pentru mai multe roluri de pe marele ecran, precum cel al lui Gandalf din ''Stăpânul Inelelor'' şi ''Hobbitul'', Sir Leigh Teabing din ''Codul lui Da Vinci'', Magneto din seria ''X-Men'' sau Sherlock Holmes din ''Mr. Holmes'', şi-a făcut debutul pe scena Duke of York's Theatre în 1964, în piesa ''A Scent Of Flowers'' de James Saunders.
El se va întoarce în sala de spectacole din Londra în rolul regelui Lear din piesa cu acelaşi nume scrisă de William Shakespeare. ''Regele Lear din nou: 100 de spectacole la Duke of York din Londra unde mi-am făcut debutul din West End în 1964'', a scris actorul pe contul său de Twitter. ''Este un teatru mic, însă o să-l facem şi mai intim îndepărtând jumătate dintre scaunele de jos'', a adăugat Sir Ian McKellen. Primul spectacol din seria de o sută de reprezentanţii va avea loc la 11 iulie, precizează sursa citată.
Producţia contemporană a piesei ''Regele Lear'', regizată de Jonathan Munby, s-a jucat cu casa închisă toamna trecută la Chichester Festival Theatre, prestaţia lui Sir Ian McKellen bucurându-se de recenzii foarte bune. Printre rolurile celebre interpretate de actorul britanic pe scena teatrelor se numără cele din piesele ''Hamlet'' şi ''Macbeth''.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost