Actorul american de origine mexicană Gabriel Luna va fi noul ''Terminator''
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Actorul american de origine mexicană Gabriel Luna va fi noul ''Terminator''
Actorul american de origine mexicană Gabriel Luna va fi noul ''Terminator''
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actorul ''latino'' Gabriel Luna va fi noul ''Terminator'' în cel de-al 6-lea film din această saga de science-fiction care îl va avea ca producător pe James Cameron, potrivit site-ului de specialitate Deadline, citat de EFE. Gabriel Luna, 35 de ani, născut în Texas şi de origine mexicană, este cunoscut pentru personajul Robbie Reyes/Ghost Rider din seria Marvel ''Agents of SHIELD'' şi pentru apariţia sa în serialul ''Matador''. Alături de el, actriţa columbiană Natalia Reyes (''Lady, La Vendedora de Rosas'') va juca un rol important în acest film.
În urmă cu câteva zile se anunţa că actorul mexican Diego Boneta va face parte din acest proiect în care vor fi prezenţi şi celebrii actori ai acestei francize Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton.
Tim Miller, care a regizat ''Deadpool'' (2016), va prelua frâiele acestui nou film din seria ''Terminator'', care încă nu are titlu şi din a cărui distribuţie mai face parte şi actorul Mackenzie Davis. Viitorul film va fi produs de James Cameron, care se va implica pentru prima dată în realizarea acestui proiect după ''Terminator 2: Judgment Day'', lansat în 1991.
Nu se cunosc multe detalii despre intriga viitorului film despre care se ştie doar că Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton îşi vor relua celebrele personaje Terminator şi respectiv Sarah Connor. Premiera noului episod al cunoscutei saga de science-fiction este prevăzut pentru 22 noiembrie 2019.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost