Acțiuni de informare anticorupție la Poliția Locală Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Acțiuni de informare anticorupție la Poliția Locală Focșani
Acțiuni de informare anticorupție la Poliția Locală Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție  – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea au organizat o sesiune de informare anticorupție cu personalul Poliției Locale Focșani, la finalul lunii noiembrie. Acțiunea a avut loc în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, în baza Protocolului de colaborare încheiat între Municipiu și DGA în luna octombrie a acestui an. Obiectivul protocolului este creșterea „gradului de responsabilizare și conștientizare a personalului din  instituțiile publice în raport cu cetățeanul precum și în vederea fundamentării unui comportament integru în rândul funcţionarilor publici din cadrul administrației publice locale”. Reprezentanții DGA au precizat că acțiunea de informare care a avut loc la Poliția locală se înscrie într-o serie mai amplă de activități dedicate ,,Zilei Internaționale Anticorupție – 9 Decembrie”. La nivelul județului Vrancea, DGA este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, al cărui sediu se află în municipiul Focșani, telefon/fax 0237207119. „Cetățenii județului Vrancea care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare la linia gratuită Telverde anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: vrancea.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene”, se arată în informarea DGA.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost