A murit profesorul Vasile Bălan, fost inspector școlar de fizică și director al Colegiului Edmond Nicolau
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
A murit profesorul Vasile Bălan, fost inspector școlar de fizică și director al Colegiului Edmond Nicolau
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Sistemul de învățământ vrâncean a mai pierdut un om de mare valoare. Este vorba de profesorul de fizică Vasile Bălan, care a murit la doar 73 de ani. Potrivit directorului Colegiului Edmond Nicolau, Gabriel Danielescu, care a fost coleg cu profesorul Vasile Bălan, acesta va fi înmormântat astăzi, la Cotești, alături de soție.
Profesorul Danielescu ne-a spus că al său coleg Vasile Bălan a fost timp de mai mulți ani, înainte de Revoluție, inspector școlar de specialitate, respectiv fizică, iar după 1989, timp de aproximativ opt ani, directorul Colegiului Tehnic Edmond Nicolau. „A fost inspector școlar de fizică înainte de ’90, iar după Revoluție director la Edmond Nicolau. Eu am fost adjunctul lui, apoi i-am fost eu director. Am făcut echipă bună cu dumnealui. Am păstrat relații bune după ce a ieșit la pensie, ultima oară ne-am întâlnit înainte de Crăciun, a venit la noi. Cred că l-am văzut și pe 24 ianuarie… Am fost aseară (marți seara-n.r.) la priveghi și erau acolo foștii inspectori… Era un om deosebit, nu purta niciodată ranchiună, era respectat atât de elevi cât și de colegi. Avea o fiică, stabilită în Cehia, și patru nepoței. Slujba de înmormântare începe miercuri, la ora 11.00. Va fi dus la Cotești, urmând a fi înmormântat alături de soție“, ne-a precizat directorul Colegiului Tehnic Edmond Nicolau.
Și șeful Inspectoratului Școlar Județean Vrancea Dorin Cristea are numai cuvinte de laudă la adresa profesorului Vasile Bălan. „A fost un om deosebit, un bun profesor de fizică. L-am cunoscut ca director prin anii ’90, la Colegiul Edmond Nicolau. A fost un director deosebit, de prestigiu“, a afirmat profesorul Dorin Cristea.


 

 

4 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Un om deosebit, profesor si vecin !!! Rar mai întâlne?ti asta oameni!!! Dumnezeu sa-l ierte si sa înt?reasc? familia !!!

  DE Marian, postat pe 16-03-2017, la 06:28

 • Dreptate divina ? Tot ce a fost bun moare . Jigodiile traiesc !! Nu mai mintiti cu cod gresit sau va incadrati in ultima categorie !

  DE prof, postat pe 16-03-2017, la 07:10

 • DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !.....A FOST UN OM DEOSEBIT SI UN FAMILIST CONVINS!....DUPA MOARTEA SOTIEI IL VEDEAM ADESEA PLIMBANDU-SE PRIN ORAS INSA CHIPUL SAU AFISA O MARE TRISTETE!....

  DE Maria, postat pe 16-03-2017, la 08:01

 • Un om deosebit. Dunnezeu sa-l ierte

  DE Vultureanu Georgica, postat pe 16-03-2017, la 14:54

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost