A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi


Profesorul de matematică Jorj Watkins a încetat din viață joi dimineață, după o lungă suferință. Acesta a predat ani întregi matematica la Liceul Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu, iar timp de câțiva ani și în orașul Brașov. A fost inspector școlar din septembrie 1996 până la pensionare, în 2005. Despre profesorul Watkins aflăm că ”a reușit să țină un echilibru în tagma profesorilor de matematică, care i-au respectat bogata cultură matematică. Lecțiile predate de dânsul erau clare, folosindu-se un vocabular de strictă specialitate, caracterizate prin sistematizare, ordine și înlănțuire logică”, după cum arată Mihail Adafinei, în ”Sfânta lumină a învățăturii și apostolii ei. Istoria școlii păncene (1856-2011)”. Profesorul Jorj Watkins a fost și consilier local la Panciu în mandatul 1996-2000 și primar din decembrie 1989 până în mai 1990.
Colegii din învățământ își exprimă regretul și transmit condoleanțe familiei. ”A fost inspector de matematică, unul dintre cei mai buni profesori de matematică din Vrancea. Un om și un cadru didactic de nota 10. Este o grea pierdere pentru învățământul vrâncean. A fost un om cum rar îți este dat să întâlnești. În numele Inspectoratului Școlar și al cadrelor didactice, transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate”, a declarat profesorul Aurel Șelaru, inspector școlar adjunct.
”Un om special, cu o viață furtunoasă, cu o carieră strălucită. Mi-a fost profesor și îmi este greu să îi uit zâmbetul discret și lumina din ochi. Păcat că nu a mai trăit, că mai avea ani de folosit cu prisosință pentru matematica vieții. Primește-l Doamne în cămările drepților pe dreptul tău OM”, este mesajul postat pe www.monitorulvn.ro de un fost elev, profesor astăzi.
Trupul neînsuflețit al regretatului profesor a fost depus în cursul zilei de ieri în capela Bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Panciu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, slujba de pomenire urmând a începe la ora 13.00.

         Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
                           Dumnezeu să îl odihnească în pace!Sursa foto: Facebook

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost