A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
A murit profesorul de matematică Jorj Watkins, fost inspector școlar și primar al orașului Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 5 voturi


Profesorul de matematică Jorj Watkins a încetat din viață joi dimineață, după o lungă suferință. Acesta a predat ani întregi matematica la Liceul Teoretic ”Ioan Slavici” din Panciu, iar timp de câțiva ani și în orașul Brașov. A fost inspector școlar din septembrie 1996 până la pensionare, în 2005. Despre profesorul Watkins aflăm că ”a reușit să țină un echilibru în tagma profesorilor de matematică, care i-au respectat bogata cultură matematică. Lecțiile predate de dânsul erau clare, folosindu-se un vocabular de strictă specialitate, caracterizate prin sistematizare, ordine și înlănțuire logică”, după cum arată Mihail Adafinei, în ”Sfânta lumină a învățăturii și apostolii ei. Istoria școlii păncene (1856-2011)”. Profesorul Jorj Watkins a fost și consilier local la Panciu în mandatul 1996-2000 și primar din decembrie 1989 până în mai 1990.
Colegii din învățământ își exprimă regretul și transmit condoleanțe familiei. ”A fost inspector de matematică, unul dintre cei mai buni profesori de matematică din Vrancea. Un om și un cadru didactic de nota 10. Este o grea pierdere pentru învățământul vrâncean. A fost un om cum rar îți este dat să întâlnești. În numele Inspectoratului Școlar și al cadrelor didactice, transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate”, a declarat profesorul Aurel Șelaru, inspector școlar adjunct.
”Un om special, cu o viață furtunoasă, cu o carieră strălucită. Mi-a fost profesor și îmi este greu să îi uit zâmbetul discret și lumina din ochi. Păcat că nu a mai trăit, că mai avea ani de folosit cu prisosință pentru matematica vieții. Primește-l Doamne în cămările drepților pe dreptul tău OM”, este mesajul postat pe www.monitorulvn.ro de un fost elev, profesor astăzi.
Trupul neînsuflețit al regretatului profesor a fost depus în cursul zilei de ieri în capela Bisericii ”Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Panciu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, slujba de pomenire urmând a începe la ora 13.00.

         Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
                           Dumnezeu să îl odihnească în pace!Sursa foto: Facebook

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Social

AU SOSIT BILETELE DE TRATAMENT pentru asigurați și pensionari, acordate prin Casa Județeană de Pensii
    Pensionarii și asigurații din județul nostru care doresc să beneficieze de tratamente balneare într-una din stațiune baneoclimaterice din țară, își pot pregăti bagajele, deoarece primele astfel de bilete au fost repartizate de Casa Naţională de Pensii Publice către Casa Judeţeana de Pensii Vrancea.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost