A murit inginerul Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis“ Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A murit inginerul Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis“ Panciu
A murit inginerul Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis“ Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Valentin Popescu, președintele Asociației „Vitis“ Panciu, a murit miercuri, la vârsta de 82 de ani. De profesie inginer agronom, Valentin Popescu a făcut parte din rândul fondatorilor Organizației Panciu a PSD, fiind singurul reprezentant al partidului care a obţinut trei mandate consecutive de consilier local, între anii 1992-2004. 
Valentin Popescu s-a remarcat în comunitate ca un un fervent susţinător al drepturilor podgorenilor, pentru care a fondat și a condus, din aprilie 2000 până în urmă cu câteva zile, Asociaţia Viticultorilor Particulari „Vitis“. De asemenea, el a contribuit şi la înfiinţarea Sindicatului Podgorenilor. În anul 2008, a fost ales preşedintele Asociaţiei Pensionarilor „Ioan Slavici“ din Panciu şi a pus bazele Clubului Vârstei a Treia „Ioan Slavici“ Panciu. Tot în 2008, Organizația PSD Panciu, al cărei vicepreședinte a fost, i-a oferit lui Valentin Popescu o diplomă de excelență pentru întreaga activitate în administrația locală. „Mulţumesc colegilor din PSD, pe care îi asigur că, şi de acum înainte, îmi voi aduce contribuţia la rezolvarea problemelor comunităţii“,  afirma la acea vreme inginerul Valentin Popescu.
Primarul Iulian Nica spune că, prin dispariția lui Valentin Popescu, orașul Panciu pierde un om deosebit, de care își vor aminti toți cei care l-au cunoscut. „A plecat dintre noi un om deosebit, cu suflet nobil: inginerul Valentin Popescu. S-a remarcat în comunitate atât ca specialist în domeniul vitivinicol, cât și prin bogata experiență dobândită în administrație, în calitate de consilier local. A reprezentat cu cinste Podgoria Panciu, ca președinte al Asociației «Vitis» și a fost președintele de onoare al Asociației Pensionarilor «Ioan Slavici» Panciu. Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, precum și tuturor celor care l-au cunoscut și iubit! Bunul Dumnezeu să le dea puterea de a depăși aceste momente grele și să odihnească în pace sufletul celui care a fost un soț, un tată, un prieten și un colaborator minunat!“, a declarat primarul Iulian Nica.
Trupul neînsuflețit al inginerului Valentin Popescu este depus la capela Bisericii „Sf. Apostoli Petru și Pavel“ din Panciu. El va fi înmomântat astăzi, la ora 11.00, în cimitirul bisericii.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Te-ai retras in lumea celor drep?i dar in gandul si in inima noastra vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta Lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste aceasta durere. Odihneste-te in pace prieten drag

    DE Alaci, postat pe 11-08-2017, la 12:45

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Social

Povestea lui Mihăiță, un copil necăjit! SĂ DĂRUIM DIN NOU, DE CRĂCIUN!
Despre Mihăiță mi-a povestit o doamnă cu suflet bun din Panciu. S-a întâmplat așa: stătea la rând într-un magazin din oraș când în spatele ei, un băiețel s-a prăbușit la pământ într-o criză de epilepsie, a crezut ea.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost