A murit fostul primar al comunei Câmpuri, profesorul Vlad Nicolae
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A murit fostul primar al comunei Câmpuri, profesorul Vlad Nicolae
A murit fostul primar al comunei Câmpuri, profesorul Vlad Nicolae
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Profesorul Vlad Nicolae, care a fost și primar al comunei Câmpuri în perioada 1992-1996, a trecut la cele veșnice, la vârsta de 81 de ani. Acesta a predat decenii întregi limba și literatura română la școala din satul Rotilești, comuna Câmpuri. Câțiva ani a fost și director al unității de învățământ în care a predat.
După ce s-a pensionat, în 1992, a candidat la funcția de primar al comunei Câmpuri și a și fost ales edil. El a condus administrația publică locală timp de un mandat, din 1992 până în 1996. Și chiar dacă a ales ca ultimii ani din viață să îi trăiască în Ciușlea, comuna Garoafa, oamenii din Câmpuri îi poartă o amintire frumoasă. ”A fost un om de cinste, de valoare pentru comuna noastră. Domnul profesor și doamna au învățat generații întregi de copii”, a declarat, pentru Monitorul de Vrancea, viceprimarul comunei, Vlad Ion.
Potrivit informațiilor furnizate de viceprimar, profesorul Vlad Nicolae va fi înmormântat în cimitirul din Cîmpuri, iar slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Valea Babei. Fostul profesor are o fiică, stabilită în Austria, care se va întoarce în țară pentru înmormântarea tatălui.
Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost