A ajuns la UPU Focșani, după ce s-a tăiat pe ambele mâini
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
A ajuns la UPU Focșani, după ce s-a tăiat pe ambele mâini
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Un bărbat a ajuns în cursul zilei de duminică la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului județean Focșani, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și-a provocat mai multe plăgi tăiate pe ambele mâini. Medicii vrânceni l-au trimis pe bărbat la psihiatrie, după ce i-au acordat îngrijirile medicale necesare. „B.I., bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bacău, localitatea Motoșeni, plăgi tăiate braț și antebraț stâng, prin autoagresiune, etilism cronic. Bilet de trimitere psihiatrie”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean.
    Tot duminică a ajuns la UPU și un focșănean, care, în urma unei agresiuni fizice, a suferit lovituri la nivelul capului și feței. Potrivit buletinului de presă al Spitalului județean, bărbatul a refuzat internarea. „D.T., bărbat în vârstă de 40 de ani, din Focșani, traumatism carnio-cerebral minor, cu plagă frontală prin agresiune. Pacientul refuză internarea”.
    O femeie din Mărășești a ajuns la UPU cu multiple contuzii și traumatism la nivelul capului, după ce a fost bătută. „B.E., femeie în vârstă de 39 de ani, din Mărășești, policontuzionată prin agresiune, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie toracică, plagă contuză interdigitală I-II mână dreaptă. Pacienta nu se internează”.
    O tânără din Focșani a fost rănită ușor, în timpul unui accident rutier. „P.A., femeie în vârstă de 21 de ani, din Focșani, policontuzionată prin accident rutier, contuzie forte pumn drept cu escoriație și hematom local. Contuzie antebraț stâng. Pacienta nu se internează”, se arată în buletinul de presă al spitalului. 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • In mod logic aceasta persoana ar trebui sa plateasca cheltuielile de spitalizare chiar daca este asigurata. Pun pariu ca nici macar nu are serviciu adica sa plateasca o contributie la fondul de sanatate.

    DE EU, postat pe 13-06-2017, la 16:30

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

9
37
41
33
47
25

Extragerea noroc:  9241145

Harta Focsani
   

Social

Comisarul șef de poliție Mirela Chiriac: „Am văzut o stea căzând în Siret, am început să plângem și am spus «Tomiță nu mai e...»”
    Comisar-șef Mirela Chiriac, șef Centru Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, se numără printre primele femei din poliția vrânceană, de după 1989.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost