Așa va arăta noul sediu al Primăriei Golești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Așa va arăta noul sediu al Primăriei Golești
Așa va arăta noul sediu al Primăriei Golești
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

    Primăria Golești va avea un sediu nou, iar acesta va fi unul extrem de modern, cu spații generoase. Sau cel puțin așa arată conform proiectului realizat de autoritățile locale din Golești. „Vom depune la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) documentația necesară în vederea semnării contractelor de finanțare pentru obiectivele de investiții: construire sediu primărie și construire grădiniţă cu program prelungit. Este vorba de două investiții în valoare totală de peste 5 milioane de lei, de care comunitatea locală are mare nevoie“, a precizat primarul Alexandru Zar. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
    Primarul Alexandru Zar a precizat că actualul sediu al primăriei împiedică desfăşurarea corectă a circulaţiei pe DN2 E85. Mai mult, actualul sediu este construit în 1923 şi de atunci nu a suferit nicio reparaţie capitală, ceea ce face ca activitatea funcţionarilor în acest imobil să nu se mai facă în siguranţă. „Am luat decizia de a construi un alt sediu deoarece actualul sediu este poziționat foarte prost, în vecinătatea drumului european opturând chiar vizibilitatea şoferilor în sensul de deplasare către Bucureşti, mai ales că în faţa primăriei se află şi intersecţia cu drumul județean spre Cîrligele. Actuala clădire ocupă 90% din vizibilitate și au loc foarte multe accidente“, a precizat primarul Alexandru Zar. Acesta a adăugat că noul sediu va fi format din parter şi etaj, va avea birouri pentru funcţionari, o sală de şedinţe, o sală pentru oficierea de căsătorii, dar şi un spaţiu pentru arhivă.
    Edilul șef din Golești a solicitat instituțiilor abilitate, în special Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), să asigure finanțare pentru construirea unui sens giratoriu. „Am trimis adrese instituțiilor abilitate, în special CNAIR prin care am solicitat alocarea de fonduri pentru construirea unui sens giratoriu, la intersecția dintre DN 2 E85 și DJ 205 C-Focșani-Golești-Vîrteșcoiu-Odobești. Această lucrare ar trebui să înceapă simultan cu proiectul nostru de construire a unui sediu pentru primărie, dar mai ales pentru că administrația județeană are în derulare  proiectul privind modernizarea infrastructurii rutiere de drum judeţean dintre localităţile: Focşani – Goleşti – Vârteşcoiu - Odobeşti cu conectivitate directă la reţeaua TEN –T, proiect care odată ce va fi finalizat va face ca traficul pe acest drum să crească de peste 15 ori față de prezent, iar descărcarea în DN 2 E 85 se va face în fața Primăriei Golești. Este o obligație a celor din CNAIR să asigure finanțare pentru un proiect ce vizează fluidizarea traficului în zonă, dar mai ales diminuarea accidentelor de circulație cu consecințe deosebit de grave“, a precizat primarul Alexandru Zar.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost