2018 a început prost pentru vedete! Kamara ar divorța de soția sa focșăneancă
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
2018 a început prost pentru vedete! Kamara ar divorța de soția sa focșăneancă
2018 a început prost pentru vedete! Kamara ar divorța de soția sa focșăneancă
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Să fie anul 2018 cel al despărţirilor? (...) Unul dintre cele mai cunoscut cupluri din showbiz-ul românesc este în pragul divorţului şi pare că nimic nu mai poate salva situaţia. Este vorba despre Kamara şi soţia lui, Oana, care se pare că sunt în pragul divorţului. Surse apropiate de cuplu susţin că cei doi au decis să meargă pe căi separate şi să se despartă, deşi au împreună un copil. Motivele ar fi destul de multe. Se pare că cea care a fost cea mai hotărâtă să facă primul pas în despărţirea lor a fost Oana. Cei doi artişti au viziuni asupra viitorului lor total diferite, iar asta a dus numai la certuri. Cu toate acestea, se pare că el regretă că s-a ajuns la acest impas. Contactat de reporteri, Kamara nu a vrut să comenteze nimic şi a zis că preferă să păstreze tăcerea, cu privire la această situaţie dificilă în care se află. (...) Alături de Alessia, Oana formează trupa Kimale. După o relație de doar cinci luni, Kamara s-a decis să se însoare. Evenimentul a avut loc în mare secret, la Focşani, în 2012. Puţini ştiu că Oana şi Kamara s-au cunoscut pe internet. (...)
    Articolul integral pe http://bit.ly/2CLmZqH
    Sursa: cancan.ro

N.R.: Monitorul de Vrancea a avut, în 2012, imagini în exclusivitate națională. Le puteți revedea accesând http://monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-kamara-s-a-insurat-cu-o-bruneta-frumoasa-din-focsani_2_139230.html

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost