16 elevi vrânceni merg la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată Adolf Haimovici 2018
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
16 elevi vrânceni merg la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată Adolf Haimovici 2018
16 elevi vrânceni merg la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată Adolf Haimovici 2018
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

16 elevi de la clasele IX-XII vor reprezenta județul Vrancea la     faza Națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” 2018. Cei care au demonstrat că știu matematică aplicată sunt Mioara-Debora Lozneanu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Economic „M. Kogălniceanu” Focșani, la specializarea Tehnologic, Servicii; Mihail Pătrășcanu, elev în clasa a IX-a la  Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, profil uman, George-Laurian Sandu, elev în clasa a XII, profil uman, la Liceul Pedagogic Spiru Haret; Alexandru Pleșcan, elev în clasa a IX-a profil Tehnologic, Servicii, în cadrul Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu. De la aceeași unitate de învățământ și același profil, s-a calificat și Marius Păun, elev în clasa a XI-a. 
De asemenea, s-au clasat Cătălin Turcu, elev în clasa a X-a, profil real, de la Colegiul Național Unirea; David Constantin, elev în clasa a XII-a, profil real, la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza; Paul Ionuț Golea, elev în clasa a X-a la specializarea Tehnologic, Servicii din cadrul Colegiului Economic Mihail Kogălniceanu. De la același liceu vor mai merge la etapa națională a concursului amintit și elevii Andrei Brăilescu, din clasa a XI-a, Dragoș Ioniță, din clasa a XII-a, Teodora-Miruna Cucu, clasa a IX-a, Andreea Claudia Clincescu, elevă în clasa a XI-a.
La același concurs s-au mai calificat și Iuliana Dorofte, elevă în clasa a XII-a, profil uman, la Liceul Pedagogic Spiru Haret, Matei Constantinescu, elev în clasa a XI-a, profil real, la Colegiul Național Unirea, George-Teodor Duca, elev în clasa a X-a, tot la Colegiul Unirea, și Andrei Militaru, elev în clasa IX-a la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza.
Precizăm faptul că acest concurs este organizat de Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Iaşi. Etapa națională a celei de a XXII-a ediții va avea loc pe 12 mai, la Iași. Reamintim că Vrancea va mai trimite 14 elevi și la olimpiada națională de matematică, care va avea loc în aprilie. Pentru clasele V-VI etapa națională va avea loc la Negrești Oaș, iar pentru clasele VII-XII faza națională se va desfășura la Satu-Mare.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

14
18
39
21
45
29

Extragerea noroc:  7936772

Harta Focsani
   

Inedit

VIDEO şi GALERIE FOTO: „Pe aicea nu se trece”, IMNUL VRÂNCENILOR, compus de interpretul Alin Stoica
     Interpretul de muzică populară din Vrancea, Alin Stoica, în vârstă de 24 de ani, originar din comuna Ploscuțeni, dar stabilit în Focșani, a lansat zilele acestea o piesă dedicată eroilor ce și-au sacrificat viața pe câmpul de luptă de la Mărășești.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost