13 partide și un independent candidează în Vrancea la alegerile parlamentare
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
13 partide și un independent candidează în Vrancea la alegerile parlamentare
13 partide și un independent candidează în Vrancea la alegerile parlamentare
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Biroul Electoral Județean (BEJ) Vrancea a respins listele candidaților, depuse de Alianța Electorală „Alternativa Națională 2016“ pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Motivul respingerii candidaturilor a fost absența unui exemplar original al listei susținătorilor și a unei copii a acesteia sau a dovezii depunerii acestor liste la Biroul Electoral Central. Pentru celelalte candidaturi nu au fost semnalate probleme și au fost emise decizii de acceptare a candidaturilor. Partidele ale căror liste de candidați au fost acceptate sunt Partidul Social Democrat, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, Partidul România Unită, Partidul România Mare, Partidul Ecologist, Partidul Verde, Uniunea Salvați România, Partidul Alianța Noastră România, Partidul Național Liberal, Partidul Socialist Român, Partidul Vrancea Noastră, Partidul Mișcarea Populară, Uniunea Democrată Maghiară din România. Pe lista candidaților la alegerile din decembrie se află și independentul Gică Duță, care s-a înscris în cursa pentru unul din cele cinci locuri pe care Vrancea le are în Camera Deputaților.

 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Stop joc. Candidez si eu.

  DE Usile Grasu, postat pe 31-10-2016, la 07:09

 • si eu candidez. vreau sa fiu un Toma mai mic si mai parolist. nu pot pt ca ma da afara Bostan gunoiul! va pup si castig

  DE vreau si eu, postat pe 31-10-2016, la 09:57

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Eveniment

Un tânăr de 24 de ani din Vrancea A MURIT, iar o adolescentă a fost rănită, în urma unui accident la Constanța
Florin Alexandru L., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Dumitrești, a murit, iar o adolescentă de 17 ani a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a intrat duminică dimineață într-un autobuz oprit la o trecerea pentru pietoni.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost