„Temei și dăinuire în cultura românească“ la Ateneul Popular
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Temei și dăinuire în cultura românească“ la Ateneul Popular
„Temei și dăinuire în cultura românească“ la Ateneul Popular
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Luni, 15 ianuarie 2018, de la ora 17:00, Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” vă invită la ediția a treia a evenimentului artistic „Temei și dăinuire în cultura românească“, prilejuit de Ziua Culturii Naționale. Evenimentul este realizat în colaborare cu Liceul de Artă “Gheorghe Tattarescu”, Platforma civică Împreună, Asociaţia Culturală „Bogdania” Vrancea, Asociația Collavini Art, APOR Vrancea şi Grupul vocal Cantus.
Programul artistic va cuprinde: momente poetice, dramatice și muzicale. Evenimentul va fi deschis de vernisajul expoziției foto-documentare „Pe urmele Domnului Eminescu”.
Vă așteptăm cu drag pe 15 Ianuarie la Ateneu, pentru a dovedi că spiritualitatea profundă românească este și temeiul, dar și șansa de dăinuire a Culturii Naţionale. Participarea este liberă.

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia Focșani 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate
FLASH NEWS NATIONAL

4
15
48
2
23
20

Extragerea noroc:  2263413

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO şi GALERIE FOTO: O viață ca-n filmele polițiste. Colonelul (r) Marian Cârjică, fostul șef de la Investigații Criminale, i-a impresionat pe liceenii vrânceni
    Liceeni din Vrancea au participat ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), la o activitate, ce s-a desfășurat în contextul Zilei Poliției Române, sărbătorită în fiecare an la data de 25 martie.

POZA ZILEI

Mama, vine Moșu’ sau Iepurașu’?

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost