TAROM suspendă unele rute externe operate din Iași, din cauza numărului insuficient de aeronave
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
TAROM suspendă unele rute externe operate din Iași, din cauza numărului insuficient de aeronave
 TAROM suspendă unele rute externe operate din Iași, din cauza numărului insuficient de aeronave
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Unele rute aeriene externe operate de TAROM, cu plecare din Iași, au fost suspendate din cauza numărului insuficient de aeronave existent în parcul de operare, a anunțat, vineri, compania într-un comunicat de presă. 'Compania TAROM vă informează că a fost nevoită să suspende operarea pe unele rute externe cu plecare din Iași, ca urmare a limitărilor impuse de indisponibilități din parcul de aeronave. Acest lucru a survenit din cauza faptului că din luna octombrie 2016 două aeronave A310 au fost retrase din flota TAROM ca urmare a deciziei conducerii companiei de la acel moment. Demersurile ulterioare de înlocuire a acestora nu au putut fi finalizate la timp pentru operarea programului de vară 2017, program care avea în vedere inițial și operarea integrală a rutelor externe de la Iași', notează operatorul aerian.
Potrivit sursei citate, compania respectă reglementările internaționale cu privire la tratamentul pasagerilor în oricare din condițiile în cauză, iar aceștia pot contacta, în primul rând, agentul emitent al biletului de călătorie, dar și orice agenție TAROM pentru informații suplimentare. 'Compania TAROM vă asigură că depune toate eforturile pentru reluarea operării curselor externe de la Iași în cel mai scurt timp în condițiile de maximă siguranță, făcând eforturi deosebite pentru reîntregirea și reînnoirea flotei de aeronave', precizează societatea.
Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din luna iunie a anului 2010, compania este membră a Alianței SkyTeam, din 1993 membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA). 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL21
30
39
46
3
9

Extragerea noroc:  6499556

Harta Focsani
   

Social

Să o ajutăm pe Mariana! O asistentă de la secția Radiologie a Spitalului Județean se luptă cu cancerul și cu sistemul
Mariana Mărăscu are 42 de ani, locuiește în Focșani și este mama unui băiat adolescent, în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Pedagogic, pe care-l iubește cel mai mult pe această lume.

POZA ZILEI

Vegan :)

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost