Ședință astăzi la Consiliul Local. Taxele și impozitele din Focșani, pentru 2017, pe ordinea de zi
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ședință astăzi la Consiliul Local. Taxele și impozitele din Focșani, pentru 2017, pe ordinea de zi
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

    Taxele și impozitele locale din 2017 nu vor fi majorate la Focșani, potrivit proiectului de hotărâre care va fi discutat, astăzi, la ședința Consiliului Local. Pe ordinea de zi sunt incluse 42 de proiecte de hotărâre, partea a doua a ședinței fiind destinată adreselor, rapoartelor și informărilor, iar cea de a treia discuțiilor și declarațiilor politice. Primele două proiecte se referă la acordarea titlurilor de cetățeni de onoare ai municipiului Focșani antrenorului emerit Adrian Alaci și sportivului Adrian Croitoru, pentru promovarea municipiului la concursurile sportive interne și internaționale la care au participat și au obținut medalii. Consilierii locali vor discuta și proiectul de hotărâre privind aprobarea taxelor practicate în anul 2017 și a prețurilor de pornire la licitație pentru închirierea unor bunuri, de către SC Administrația Piețelor Focșani SA, precum și cel referitor la aprobarea modificării art. 2 și art. 3 din Hotărârea Consiliului local al municipiului Focșani nr. 36/215/31.07.2012 privind aprobarea modificării tarifelor locale pentru producerea, transportul, distribuția și furnizarea energietermice de către SC ENET SA Focșani. În ambele cazuri este vorba despre majorări mici ale prețurilor practicate.
    Pe ordinea de zi se află și proiectele de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al municipiului Focșani pe anul 2016, aprobarea efectuării unui audit al activității Primăriei municipiului Focșani, însușirea „Studiului pentru definirea zonelor unitare de încălzire din municipiul Focșani” și stabilirea zonelor unitare de
încălzire din municipiul Focșani alimentate cu energie termică în sistem centralizat.     Primarul Cristi Misăilă propune realizarea unui audit extern la primăria Focșani și justifică solicitarea prin faptul că este ocupat doar unul din cele trei posturi de auditor.
Alte proiecte se referă la vânzarea sau închirierea prin licitație publică a
unor spații cu destinația cabinete medicale, dar și cel referitor la aprobarea solicitării de trecere a clădirii Sălii Polivalente din domeniul public al Statului Român și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, în domeniul public al Municipiului Focșani și în administrarea Consiliului local al municipiului Focșani.


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Aceasta ultima sedinta ordinara a CL Focsani din acest an, imi aduce aminte ca anul trecut, la ultima sedinta ordinara a CL Focsani, administratorul de bloc Stefan Macovei a adresat doua intrebari conducerii Primariei Focsani si consilierilor din CL Focsani, intrebari care au ramas fara raspuns. Aceste intrebari au fost: -a. Cine este responsabil pentru faptul ca o mare parte dintre copacii plantati de Directia de Dezvoltare in mun.Focsani, s-au uscat ? -b. De ce trebuie ca cetatenii mun.Focsani sa suporte cheltuielele pentru inlocuirea placilor de granit din Piata Unirii. Sedinta de CL Focsani din luna decembrie 2015 a fost condusa de ALCHIMISTUL Catalin Vrabie si desi acesta a demonstrat ca are ultimul cuvant in confruntarea "POLITICA" cu MASCARICII POLITICI din CL Focsani, Trofin Tudorel si Lilian Ilie, intrebarile concrete, puse de catre cetateanul mun.Focsani, Stefan Macovei, l-a facut pe acesta sa-si "INGHITA LIMBA". Este regretabil ca atunci, DEONTOLOGII mioritici de Tara Vrancei nu au considerat ca este cazul sa faca public acest subiect, dar in schimb, au facut din EXHIBITIONISMUL politic al "liberalului" Trofin Tudorel, actualmente analist politic mioritic de Tara Vrancei, un mare "EVENIMENT POLITIC" pe totat perioada in care acesta a fost consilier in CL Focsani. Reamintesc faptul ca in Ajunul Craciunului, voi face un "CADOU" conducerii Primariei Focsani si consilierilor din CL Focsani pe care il voi posta pe blogul ulisegrosu.blogspot.com. In "CADOU" am mesaje punctuale pentru dl.primar Cristi Misaila, "BLONDA SUPREMA" din CL Focsani, "ROSCATA SUPREMA" din CL Focsani, postacul "orion", postacul "piscot-CAMELEON" si postacul "danb". In conditiile anului electoral 2016, a trebuit sa intru intr-un fel de "silenzio stampa", dar odata cu finalizarea acestuia, BRAND-ul "ELEFANTUL de Focsani" isi va spune cuvantul.

    DE Ulise Grosu, postat pe 22-12-2016, la 07:42

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost