„Schimb de urări“ în franceză la Şcoala Gimnazială Milcovul
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Schimb de urări“ în franceză la Şcoala Gimnazială Milcovul
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Şcoala Gimnazială Milcovul a încheiat proiectul european eTwinning „Schimb de urări“ (Échange de voeux), ca parteneră alături de alte şcoli europene din Italia, Spania, Grecia şi Turcia. Proiectul s-a adresat elevilor cu  vârstă între 7 şi 12 ani şi a urmărit: dezvoltarea competenţei de comunicare în limba franceză, crearea de legături de prietenie între elevi de naţionalităţi diferite, cunoaşterea altor culturi europene, dar şi dezvoltarea competenţelor sociale şi civice.
eTwinning oferă personalului didactic ce activează în şcolile din ţările europene participante o platformă de comunicare, colaborare, demarare de proiecte şi schimb de informaţii. Pe scurt, un spaţiu în care să simtă că fac parte din cea mai palpitantă comunitate educaţională din Europa. Din dorinţa de a motiva elevii să-şi exerseze cunoştinţele de limbă franceză, doamna profesoară Mariana Şerban a aderat la acest proiect şi a coordonat activitatea celor 54 de elevi implicaţi. Şi astfel, primul certificat de calitate eTwinning a poposit în Şcoala Gimnazială Milcovul.
În anul şcolar 2017-2018, iubitorii de limbă franceză ai Şcolii Milcovul au demarat alte două proiecte eTwinning- «CRĂCIUNUL ÎMPREUNĂ» (NOËL ENSEMBLE) şi «PRIETENI SINCERI» (FRANC-AMIS).

Profesor Mariana Șerban


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Inedit

GALERIE FOTO: Profesorul Ștefan Opincă, o viață ca-n filme dedicată artei cinematografice
    Profesorul Ștefan Opincă de la Bătinești și-a dedicat viața artei cinematografice și a pregătit sute de copii în cineclubul Danubius din Galați. Viața lui Ștefan Opincă se suprapune cu perioada regimului comunist, fiind martor la evenimentele din ultimii 80 de ani.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost