„Sanitarii Pricepuți” din Adjud, premiați de primărie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Sanitarii Pricepuți” din Adjud, premiați de primărie
„Sanitarii Pricepuți” din Adjud, premiați de primărie
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

„Sanitarii Pricepuți” este un concurs pentru sănătate și prim ajutor organizat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România împreună cu Ministerul Educației Naționale, Ministerul Sănătății și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Acest concurs are scopul de a promova instruirea în domeniul de prim ajutor și educație pentru sănătate în rândul tinerilor din școlile gimnaziale și licee.
Anul acesta, în tabăra Poiana Pinului, Buzău, s-a desfășurat etapa  națională a acestui concurs, secțiunea gimnaziu, la care s-au prezentat câștigătorii locului I din 44 județe ale țării. Echipajul Școlii „Mareșal Alexandru Averescu”, Adjud, format din elevele Crăciun Iustina, Mărcuță Anissa, Fîșic Ioana, Visu Teodora, Trifan Alexandra și profesorul coordonator Stratulat Josekpini, a avut onoarea de a participa și de a reprezenta județul Vrancea.
În urma susținerii probei teoretice și a celei practice, echipajul Vrancei a reușit să fie în primii 10 obținând o binemeritată mențiune. Este un succes deoarece elevele din componența echipajului sunt doar în clasa a VI-a, fără noțiuni de anatomie care se predau abia în clasa a VII-a. Peformanța lor a fost susținută și încurajată într-un cadru festiv, în prima zi de an școlar, de către conducerea primăriei prin persoana domnului primar Constantin Armencea, care a oferit premii acestor elevi, în valoare de 1000 roni.
Adresăm multe mulțumiri pe această cale și Societății de Cruce Roșie, Filiala Vrancea, pentru sprijinul acordat (materiale necesare pregătirii) și pentru îndrumările prețioase ale Doamnei Lidia Boc, care ne-a fost mereu aproape în perioada pregătirii pentru acest concurs.

Profesor de biologie Josekpini Stratulat
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL21
5
44
48
11
49

Extragerea noroc:  9926601

Harta Focsani
   

Actualitatea

Marian Oprișan: Vă aștept cu inima deschisă pentru a scrie împreună istoria începutului Parcului Mândriei Naționale
Președintele Consiliului Județean Vrancea și al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), Marian Oprișan, a lansat o nouă invitație românilor de a participa la acțiunea de plantare a primei serii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost