„Primăvara în culori” la Biblioteca municipală Adjud
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Primăvara în culori” la Biblioteca municipală Adjud
„Primăvara în culori” la Biblioteca municipală Adjud
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Biblioteca municipală Adjud invită, pe toți cei care doresc, să viziteze expoziția de pictură intitulată „Primăvara în culori”, ce rămâne expusă pe simezele instituției de cultură până pe 15 martie a.c. Expoziția este dedicată primăverii și Zilei de 8 Martie și cuprinde desene şi felicitări realizate de preşcolarii de la Grădiniţa nr.1, îndrumaţi de profesorii Daniela Cristian și Laura Vrânceanu, preşcolarii de la Grădiniţa nr.2, coordonaţi de educatoarea Gina Cobiliac, şi cei de la Grădiniţa nr. 3, îndrumaţi de educatoarele Alexandrina Ghimpu, Florina Gheorghiță şi Gabriela Rotaru.
De asemenea, au expus elevii clasei a II-a, îndrumați de profesorul Viorica Hingu şi elevii clasei a IV-a A, coordonați de profesorul Irina Vasilache de la Şcoala „Mihail Armencea”, precum și elevii clasei pregătitoare sub îndrumarea învăţătoarei Aurica Măciucă de la Școala „Angela Gheorghiu”, elevii clasei I, coordonaţi de profesorul Adriana Bocman de la Școala „Mareșal Alexandru Averescu” şi utilizatorii clubului de pictură al Bibliotecii municipale Adjud.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost