„Nostalgic Grup”, pe podium la Festivalul de Folclor și Romanțe „Ion Blăjan”
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Nostalgic Grup”, pe podium la Festivalul de Folclor și Romanțe „Ion Blăjan”
„Nostalgic Grup”, pe podium la Festivalul de Folclor și Romanțe „Ion Blăjan”
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

„Nostalgic Grup” din Focșani, înființat nu de mult de membrii Filialei Vrancea a Asociației Nevăzătorilor din România (ANR), a câștigat locul II la Festivalul de Folclor și Romanțe „Ion Blăjan”. Aflat la cea de a XI-a ediție, festivalul concurs este unul național, fiind destinat interpreților amatori cu deficiențe de vedere din România, și a avut loc la Brașov, pe 20 iunie. „Nostalgic Grup” din Focșani a concurat cu artiști amatori cu deficiențe de vedere din 20 de județe ale țării, iar juriul, format din personalități de prestigiu ale muzicii din Brașov, le-a apreciat talentul acordându-le locul II. Reprezentanții Filialei Vrancea a ANR nu s-au întors acasă doar cu un premiu și asta pentru că talentul Dorinei Ilie, una din membrele grupului, a fost de asemenea remarcat de juriu, ea situându-se pe locul III la categoria „Soliști vocali”. Dorina a interpretat melodiile „Hai la hora mare” și „Greu e Doamne prin străini”, din repertoriul interpretei de muzică populară Geta Postolache.    Festivalul de Folclor și Romanțe „Ion Blăjan” este organizat de Asociația Nevăzătorilor din România și este pentru prima dată când a avut loc la Brașov. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Primăriei Brașov și al Lions Club Brașov și s-a desfășurat în Sala Operei. „Pentru prima participare la acest concurs, Filiala Vrancea a venit cu două premii, locul II la secțiunea «Grup vocal» și locul III la secțiunea «Soliști vocali», premii de care suntem foarte mândri. Componenta actuală a grupului vocal este următoarea: Dorina Ilie, Mariana Mănăila, Liliana Stoica, Dorina Nanu și Romică Pogan la orgă. Grupul vocal «Nostalgic Grup» a interpretat piesele: «Badița meu e vrâncean», «De s-ar vinde Doamne dragostea» și «Jucati sârba noastra fete și flăcăi». Colega noastră, Dorina Ilie, s-a clasat pe locul  III la secțiunea soliști vocali, interpretând piese din repertoriul cântăreței de muzică populară, doamna Geta Postolache”, a declarat Dorina Nanu, președintele Filialei Vrancea a Asociației Nevăzătorilor din România.
Ea a precizat că în cadrul evenimentului au susținut recitaluri invitați speciali de la Asociația Culturală „Kids Music Production” Brașov și Ansamblul Folcloric al Casei de Cultură a Studenților din Brașov.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost