„Marea Unire prin ochi și suflet de copil“ la Școala Ștefan cel Mare Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
„Marea Unire prin ochi și suflet de copil“ la Școala Ștefan cel Mare Focșani
„Marea Unire prin ochi și suflet de copil“ la Școala Ștefan cel Mare Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

La Școala Gimnazială Ștefan cel Mare din Focșani a avut loc un spectacol dedicat Zilei Naționale a României, desfășurat în incinta sălii multimedia. Activitatea a făcut parte dintr-un proiect mai mare, intitulat „Marea Unire prin ochi și suflet de copil“ și a fost pregătită de biblioteca școlii, reprezentată de Elena Blănaru, de comisia metodică a claselor a IV-a, din care fac parte profesorii pentru învățământ primar Gina Călugăru, Stănica Dragu, Anghelina Golomoz, Sonia Opaiț, Tanța Vasilica, și comisia metodică „Om și societate“, reprezentată de profesor Nicoleta Căinap.
Spectacolul a cuprins momente poetice inclusiv din creațiile copiilor, interpretări de cântece, prezentarea unor povestiri istorice și mărturii ale momentului 1 Decembrie 1918 și prezentarea unui power-point despre eveniment. Conform datelor furnizate de profesoara Nicoleta Căinap, la spectacol au fost invitați colegii mai mici de la clasele a II-a și a III-a, care s-au îmbrăcat în ii și haine naționale.În cadrul proiectului au mai avut loc activități de informare și documentare la clase prin realizarea unor desene dedicate momentului, reunite în cadrul unei expoziții tematice, precum și a unor panouri cu materiale istorice și foto-documente dedicate Marii Uniri. Elevii de gimnaziu au marcat momentul prin activități în cadrul orelor de istorie și prin ținută, care a cuprins ia națională, alături de ei fiind și profesorii școlii. Proiectul și activitățile desfășurate se doresc a fi începutul manifestărilor dedicate Centenarului Unirii, care se vor derula pe parcursul anului următor la nivelul unității de învățământ.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Grădiniță estivală în iulie și august, la Focșani; părinții vor plăti mâncarea, Consiliul Local va deconta restul cheltuielilor
    Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ), în parteneriat cu Primăria Municipiului Focșani, derulează un proiect de grădiniță estivală, menit să vină în sprijinul părinților care au copii de vârstă preșcolară și nu au cu cine să îi lase acasă pe perioada verii, când este vacanță în sistemul de învățământ.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost